مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به برگزاری چهارمین مجمع سلامت در استان گفت: هدف اصلی این مجمع، بررسی و ارائه راهکارهای عملی برای چالشهای اساسی حوزه سلامت در استان همدان است.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : بهروز کارخانهای با اشاره به برگزاری این پویش اظهار کرد: این پویش با همکاری مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان و معاونتهای مختلف این دانشگاه، به همراه دیگر نهادهای دولتی و خصوصی مرتبط برگزار خواهد شد.
وی افزود: هدف اصلی این مجمع، بررسی و ارائه راهکارهای عملی برای چالشهای اساسی حوزه سلامت در استان همدان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان، که به عنوان مجری اصلی این رویداد عمل میکند، مجموعهای از اجزای مختلف دارد که در طول سال جلسات متعددی را برگزار میکنند، از جمله این اجزا میتوان به شورای پیامگزاران سلامت با حضور نمایندگان ادارات و سازمانهای مختلف استان، سازمانهای مردمنهاد، اندیشگاه سلامت و کارگروه سلامت و امنیت غذایی اشاره نمود.
کارخانه ای ابراز کرد: این مجمع به عنوان یکی از بزرگترین بخش های بررسیکننده چالشهای حوزه سلامت، هر سال یک بار تشکیل میشود که دورههای قبلی آن در سالهای گذشته نیز چالشهای سلامت استان را مورد بحث و بررسی قرار دادند و امسال نیز، این مجمع با محوریت چهار موضوع کلیدی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به موضوعات محوری این دوره از مجمع عنوان کرد:یک موضوع «پویش ملی نه به تصادف» است که به منظور آگاه سازی عمومی و کاهش تصادفات جاده ای در ایام نوروز خواهد بود؛ موضوع دیگر برنامه نان کامل و سند امنیت غذا و تغذیه است که در آن دکتر امامی رضوی، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، به تشریح اقدامات استان همدان در راستای توسعه نانواییهای نان کامل خواهد پرداخت و تاکنون در همدان ۲۰ نانوایی نان کامل راهاندازی شده است و تا پایان سال، ۶۰ نانوایی دیگر نیز به این تعداد اضافه خواهد شد.
دکتر کارخانهای افزود: سومین موضوع، سند جهانی جمعیت و کاهش سزارین و سقط جنین است که در این بخش، یکی از اساتید گروه زنان و زایمان دانشگاه به بررسی چالشهای موجود در نرخ بالای سزارین در استان، که حدود ۵۰ درصد از زایمانها را شامل میشود، خواهد پرداخت. این در حالی است که نرخ جهانی سزارین حدود ۱۵ درصد است و هدف ما کاهش این آمار در استان همدان است.
وی درباره چهارمین محور این مجمع نیز توضیح داد: موضوع آخر، گردشگری سلامت است که با توجه به ظرفیتهای ویژه استان همدان در این زمینه، دکتر سادات کچویی، رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت، به ارائه راهکارهایی برای جذب بیماران خارجی و افزایش درآمد از این حوزه خواهد پرداخت. همدان با داشتن شش مرکز دارای مجوز برای پذیرش بیماران خارجی و پتانسیلهای فراوان پزشکی، یکی از مقاصد مهم گردشگری سلامت کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه بیان کرد: مجمع سلامت استان همدان نه تنها فرصتی برای بررسی چالشهای موجود است، بلکه به همکاری بیشتر میان مسئولان ارشد استان، نمایندگان مجلس، رؤسای دانشگاهها، پزشکان، مدیران بیمارستانها و نخبگان در جهت رفع این مشکلات میانجامد. این مجمع به نوعی فرصتی برای تبادل نظر، هماندیشی و ایجاد راهکارهای عملی در حوزه سلامت است.
دکتر بهروز کارخانهای در پایان تأکید کرد: این برنامهها، در راستای ارتقای سطح سلامت استان همدان و بهبود رفاه عمومی جامعه است و امیدواریم با برگزاری این مجمع، گامهای مؤثری در جهت رفع چالشهای سلامت برداشته شود.
از ۱۵ نفر از مدیران کل، خیرین و تولیدکنندگان مواد غذایی که در طول سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ بیشترین مشارکت را در حوزه سلامت داشتهاند، تجلیل خواهد شد.
انتهای پیام/
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00