مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
چهاردهمین دوره کنفرانس ملی نساجی ایران باهدف شبکهسازی علمی بین دانشکدهای و ارتباط صنایع نساجی با دانشگاه در دانشگاه صنعتی اصفهان امروز 30 اردیبهشت افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان: افسانه ولیپور، رئیس چهاردهمین کنفرانس نساجی ایران در آیین افتتاحیه گفت: این کنفرانس یک فرصت ارزشمند جهت ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنایع نساجی است و زمینه پیشبرد تحقیقات در حوزههای مختلف نساجی فراهم می کند. در این کنفرانس دانشجویان با آخرین دستاوردهای علمی، فناوریها مواد و فرایندهای نوین در نساجی آشنا میشوند و سطح علمی و فنی خودشان را ارتقا میدهند.
رئیس چهاردهمین کنفرانس نساجی ایران با بیان اینکه شبکهسازی علمی بین دانشکدهای و حمایت صنعت از دانشگاه بر ارتباط مؤثر اساتید، صنعتگران و دانشجویان میافزاید، اظهار کرد: امسال برگزاری جشن چهلمین سالگرد دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان با چهاردهمین کنفرانس نساجی ایران همزمان شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: فعالیت دانشآموختگان دانشگاه صنعتی اصفهان در بالاترین سطح علمی در کشور قرار دارد. حضور سه تن از اعضای هیئتعلمی دانشکده نساجی در میان دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا و همکاری پژوهشی با صنایع دفاعی و شرکتهای هواپیماسازی از دستاوردهای دانشکده نساجی است.
حسین ایزدیان، دبیر اجرایی کنفرانس نیز در آیین افتتاحیه این رویداد؛ به گستردگی صنعت نساجی و کاربرد گسترده منسوجات در صنایع مختلف اشاره کرد.
دبیر اجرایی کنفرانس گفت: کنفرانسها همواره محلی برای تبادل تجربهها و اطلاعات در بالاترین سطوح پژوهشی و بستری برای پژوهشگران و دانشجویان برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی است.
وی گفت: نساجی یک صنعتی پویا و چندبعدی است که فرصت بسیار خوبی برای گردهمایی و بهاشتراکگذاری علوم و تجربیات پژوهشگران فراهم میکند تا بتوانند جایگاه بهتری برای نساجی ایران در منطقه و جهان ایجاد کنند.
ایزدیان با بیان اینکه کنفرانس نساجی هر دو سال یکبار در یکی از چهار دانشکده اصلی نساجی ایران برگزار میگردد؛ اظهار کرد: فرایند برگزاری این رویداد جلسات فشرده و مستمر کارگروههای مختلف با حضور نمایندگان صنایع مختلف آغاز شده و سپس مقالات ارسالی شرکتکنندگان توسط داوران ارزیابی شده است.
گفتنی است؛ اصفهان همواره بهعنوان یکی از مراکز اصلی صنعت نساجی باتکیهبر دانش و نوآوری و ایفای نقشی کلیدی در اقتصاد و توسعه پایدار در کشور شناخته شده است.
پروفسور علی اصغر اصغریان جدی نیز گفت: هدف ما از همکاری با انجمنهای نساجی، ایجاد تعاملی مؤثر و متقابل است تا بتوانیم با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی، به بررسی و حل مشکلات موجود در صنعت نساجی بپردازیم. همچنین این ارتباط میتواند به شناسایی چالشهای کلیدی و ارائه راهکارهای کاربردی منجر شود.
وی گفت: بسیاری از صنایع پیشرفته جهان، با تکیه بر دانش و تحقیق، مسیر رشد و نوآوری را طی کردهاند. این کتفرانس هم فرصتی برای استفاده بهینه از دانش تخصصی، تجربههای میدانی، و ظرفیتهای نوآورانه در جهت توسعه پایدار صنعت نساجی کشور است.
پروفسور علی اصغر اصغریان جدی در پایان خاطرنشان کرد: با این همکاری و تقویت پیوند میان صنعت و دانشگاه، نهتنها میتوان کیفیت تولیدات داخلی را ارتقا داد، بلکه امکان رقابت در بازارهای جهانی نیز فراهم خواهد شد.
معصومه صادقی
انتهای پیام/
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00