مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:
کیفیت شیر تولید اصفهان بسیار بالاست/کاهش جذب آلایندهها نیازمند مصرف شیر و لبنیات است
مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان این که کیفیت شیر در کشور ما نسبت به ده بیست سال قبل زمین تا آسمان تغییر کرده و الان شیرهای بسیار با کیفیت در کشور تولید میشود؛ بویژه در اصفهان شیر با کیفیت ممتاز با بار میکروبی کمتر از ۱۶ هزار تولید میشود؛ گفت: متوسط مصرف روزانه شیر برای هر نفر ۴ واحد است بویژه کاهش جذب آلایندهها نیازمند مصرف شیر و لبنیات است