فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) گفت:

افراد نخبه و دانشمند ما نیازمند حمایت هستند

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان در جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان، با بیان این که امروز شرایطی فراهم شده که همه دنیا دنبال مخترع و افراد نخبه می‌گردند تا ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خودشان را تقویت کنند، گفت: افراد نخبه و دانشمند ما نیازمند حمایت هستند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از اصفهان، سردار مجتبی فدا در جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان، اظهار کرد: هر حکومتی و نظامی که بخواهد شکل گیرد سه پارامتر شامل مردم، جغرافیا و حکومت را نیاز دارد تا بتواند چهارچوبش را اداره کند؛ فرق هم نمی کند کجای دنیا جغرافیای کجا چه نژادی، وضعیتی و امکانی باشد.

وی با بیان این که دوام، قوام و این حکومت و اداره آن به دو پارامتر دیگر بستگی دارد، بیان کرد: اینها دو پارامتر مهم است یکی از این دو پارامتر علم است که اگر علم در کنار سه پارامتر قبلی قرار بگیرد می تواند دامنه توسعه، ادامه حکومت و برقراری نظام را همیشه و دائم برقرار کند.

سردار فدا افزود: غربی‌ها سعی می‌کنند با توسعه و پیشرفت علمی همه دنیا را در سیطره خود قرار دهند و شرایطی را فراهم کنند که این سیطره ادامه داشته و تمام کشورهای دنیا در زمینه علمی و پیشرفت علمی وابسته به آن‌ها باشند.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان بیان کرد: چند سالی است که مقام معظم رهبری به توسعه و رشد علمی ما در کنار روند رو به افزایش و اینکه سرعت بیشتری داشته باشد، تاکید دارند تا ما با پیشرفت علم از لحاظ نیاز و وابستگی به دیگر کشورهای غربی دنیا بی‌نیاز شویم و در راستای استقلال و خودکفایی و قطع وابستگی خودمان قدم برداریم.

سردار فدا با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌ها همین جلسات و برنامه هاست، گفت: مراکز رشدی که هست و ظرفیت‌های مختلفی که در شهرستانها و استانها دارد برنامه ریزی می شود باید توجه و استفاده کرد، که افراد مختلف بتوانند با کمترین مشکل و دغدغه اختراعات، پیشرفت‌ها و مقالات خودشان را به راحتی ارائه کنند، چیزی که امروز وجود ندارد.

فدا افزود: امروز شرایطی فراهم شده که همه دنیا دنبال مخترع و افراد نخبه می‌گردند تا ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خودشان را تقویت کنند ولی ما شرایطی را فراهم کردیم که افراد نخبه و دانشمند به دنبال کسی می‌روند تا از آن‌ها حمایت کند، مکان در اختیارشان قرار دهد یا ظرفیتی ایجاد شود که این پیشرفت علمی و توسعه علمی خودشان را در اختیار دیگران قرار دهند و یا عرضه کنند بعضی‌ها دسترسی ندارند و امکان برایشان فراهم نیست.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان تصریح کرد: باید در این جلسات ظرفیت، شرایط یا نرم‌افزاری را فراهم کنیم که همه بدون مراجعه و رفت و آمد و با کمترین هزینه بتوانند این ظرفیتهای مختلف را در راستای پیشرفت و بهبود و توسعه کشور بکارگیری بکنند.

وی گفت: پارامتر دیگری که حتی از علم مهمتر است، فرهنگ است که اگر در کنار چهار پارامتر گفته شده قرار گیرد می‌تواند تحول ایجاد کند، فرهنگ ایستادگی، مقاومت، سرخم نکردن، جلوی مستکبرین کوتاه نیامدن، فرهنگی که متکی به وحی الهی و سیره ائمه معصومین است می‌تواند چنان ظرفیتی را در دنیا فراهم کند که نمونه‌اش می شود حاج قاسم، حاج قاسم برخاسته از این فرهنگ بود، نمونه اش شهید فخری زاده، شهدا و دانشمندان شهید ما هستند.

فدا با تاکید بر این که امیدواریم این پنج پارامتر در کنار هم قرارگرفته، خاطرنشان کرد: فرهنگ اصیل ایرانی، انقلابی و جهادی جمهوری اسلامی می‌تواند ظرفیتی را فراهم کند که ما بتوانیم همانگونه که حضرت آقا پیش‌بینی کردند اعلام کردند در سند توسعه کشور ایران ١۴٠۴ رتبه اول و رتبه نخست علمی پژوهشی منطقه را داشته باشیم که بتوانیم به مقصد برسیم.

جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان توسط بسیج علمی استان اصفهان به مناسبت هفته پژوهش و با حضور سردار مهدی رحیمی رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور، خالد گمار مسئول بسیح علمی استان اصفهان، روسای دانشگاهها و رئیس شهرک علمی تحقیقاتی، معاون استاندار و جمعی از نخبگان و مخترعان بسیجی و مسئولان پایگاههای علمی برگزار شد.

انتهای پیام/

معصومه صادقی

زمان انتشار: دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱:۳۴

شناسه خبر: 100832

مطالب مرتبط :
خبرگزاری علم و فناوری

حمایت از تولید یعنی حمایت از نخبگان

سردار عباس قلی زاده در بازدید از نمایشگاه فناورانه “تا ثریا” : نمایشگاه های فناورانه بهترین مکان برای تجاری سازی اختراعات است.

 تجاری‌سازی عمده‌ترین مشکل هسته‌ها و شرکت‌های فناور است/ آمادگی داریم صندوق جهاد علمی را راه اندازی کنیم

رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور گفت:

تجاری‌سازی عمده‌ترین مشکل هسته‌ها و شرکت‌های فناور است/آمادگی داریم صندوق جهاد علمی را راه اندازی کنیم

رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور در حاشیه جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان با تصریح این که عمده‌ترین مشکل هسته‌ها و شرکت‌های فناوری مرحله تجاری سازی و بازاریابی است، گفت: آمادگی داریم صندوق جهاد علمی را راه اندازی کنیم.

موفقیت مرکز واکسیناسیون دانشگاه آزاد اصفهان با تزریق ۱۵۰ هزار دز واکسن کرونا

نجفی اعلام کرد:

تزریق بدون چشم داشت ۱۵۰ هزار دز واکسن کرونا در مرکز واکسیناسیون دانشگاه آزاد اصفهان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در مراسم تجلیل از دست اندکاران واکسیناسیون در دانشگاه، از تزریق ۱۵۰ هزار دز واکسن کرونا به متقاضیان دریافت آن در پایگاه واکسیناسیون شرق اصفهان واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) خبر داد.

بازدید سردارمهدی رحیمی از نمایشگاه جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان + تصاویر

بازدید سردارمهدی رحیمی از نمایشگاه جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان

بازدید سردارمهدی رحیمی از نمایشگاه جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان + تصاویر

رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور در حاشیه جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان از نمایشگاه دستاورها و اختراعات نخبگان بسیج استان اصفهان بازدید کرد.

تجلیل و اعطای نشان لیاقت به پدر و مادر شهید دکتر حمید توحیدی با رونمایی از کتاب شهید «پنجم تا پنجم»

در جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان؛

تجلیل و اعطای نشان لیاقت به پدر و مادر شهید دکتر حمید توحیدی با رونمایی از کتاب شهید «پنجم تا پنجم» + تصاویر

تجلیل از خانواده شهید دکتر حمید توحیدی با اعطای نشان لیاقت به پدر و مادر این شهید و رونمایی از کتاب شهید با عنوان «پنجم تا پنجم» در جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان برگزار شد.

 جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان معاون استاندار

معاون سیاسی استانداری اصفهان:

خالی بودن جای علم و کار عالمانه در اجرا/ آمادگی استانداری اصفهان در حمایت از پژوهش‌های علمی

معاون سیاسی استانداری اصفهان با تصریح این که گاهی در اجرا مشاهده می‌کنیم که خیلی جای علم و کار عالمانه خالی است، گفت: ما آمادگی داریم در این دوره جدید حداقل از پژوهش‌های علمی حمایت کرده و اقدامات اجرایی خود را بر اساس آن انجام دهیم.

۵۴

به همت بسیج علمی پژوهشی و فناوری هرمزگان برگزار شد

جشنواره ( توانا ) دانش آموزان دارای نیاز‌های ویژه در بندرعباس

جشنواره توانایی‌ها و استعداد‌های نمونه دانش آموزان دارای نیاز‌های ویژه (توانا) در بندرعباس برگزار شد.

سردار رحیمی در اصفهان

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مطرح کرد؛

بسیج علمی مهمترین نهاد هم‌افزا کننده ظرفیت‌های علم و فناوری/راه‌اندازی ۵۰ هزار پایگاه مقاومت بسیج برای خیزش علمی

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با بیان این که مهمترین نهاد هم‌افزا کننده ظرفیت‌های علم و فناوری می‌تواند بسیج علمی کشور باشد، گفت: در برخی استان‌ها زیر پله را مرکز دفتر رشد کردیم، برای ۵٠ هزار پایگاه مقاومت بسیج را معاون علمی فناوری تعریف کردیم که خیزش علمی در بین مردم اتفاق بیفتد.

۶۵

به مناسبت هفته پژوهش

جشنواره جهادگران علم وفناوری در سیریک برگزار شد

جشنواره جهادگران علم و فناوری شهرستان سیریک با حضور مسئولین شهرستان و استان به همت سپاه ناحیه شهرستان سیریک برگزار شد.

برگزاری جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان  با تجلیل از برترین‌های علمی بسیج

به همت سازمان بسیج علمی استان اصفهان؛

برگزاری جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان با تجلیل از برترین‌های علمی بسیج

جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اصفهان با تجلیل از ۳۴ نفر از برترین‌های علمی بسیج با حضور سردار مهدی رحیمی رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری، سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه ساحب الزمان (عج)، خالد گمار مسئول بسیج علمی استان، معاون استاندار، روسای دانشگاه و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و جمعی از فرماندهان و مسئولان و نخبگان و مخترعان و جهادگران پایگاهها و مراکز علمی همزمان با هفته پژوهش برگزار شد.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب