به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، در خصوص شگفتیهای فناوری چاپ سه بعدی، کارآمدی، صرفه جویی در هزینهها و قدرت آن اخبار زیادی منتشر شده، اما بیشتر اوقات در خانهها و هواپیماها به کار میرود.
نشریه گلوبال تایمز در گزارشی در همین راستا خبر داده چین از این فناوری برای ساخت هواپیماهای جنگی استفاده میکند.
یکی از اعضای جوانان کماندوی لو یانگ در مؤسسه تحقیقات صنایع دستی شرکت هواپیماسازی شن یانگ به نام لی شیائودان در این باره به CCTV چین میگوید: ما فناوریهای چاپ سه بعدی در هواپیما را در مقیاس وسیع در سطح مهندسی به کار گرفته ایم و در این زمینه در جهان پیشرو هستیم.
یکی از دلایل این امر تقاضای روزافزون برای هواپیماها است که سبب شده تولید آنها به شیوه سنتی در سال ۲۰۱۳ میلادی به سقف بی سابقهای برسد.
اکنون تولید هواپیماهای جدید با قدرت ساختاری بالا، مدت زمان سرویس طولانی، هزینه اندک تولید و فرایند سریع تولید را فناوریهای چاپ سه بعدی تازه و پیشرفته ممکن میکنند.
از جمله استفاده از پرچ یا جوش دادن برای اتصال قطعات به یکدیگر از موانع روشهای سنتی تولید است. اما با کمک فناوری سه بعدی یک قطعه یکپارچه ساخته میشود و ساختار حاصل از قدرت بیشتر و عمر طولانیتری بهره میبرد.
علاوه بر آن در فرایند پرینت سه بعدی هیچ مادهای به هدر نمیرود و قطعات سبک تر تولید میشوند. به این ترتیب مسافت طولانیتری را هواپیما میتواند طی کند و عملکرد بهتری نیز داشته باشد. علاوه برآن فرایند سه بعدی بسیار سریع است و در نتیجه پشتیبانی لجستیکی سادهتر و ارزانتر خواهد بود.
زمان انتشار: چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱:۳۳
شناسه خبر: 102101