میزبانی دانشگاه کشاورزی مازندران:

دومین نشست امنیت غذایی کشور برگزار می‌شود

عضو هیأت علمی دانشگاه کشاورزی مازندران از برگزاری دومین نشست امنیت غذایی کشور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی مازندران خبر داد.

عبدالله درزی در گفت و گو با خبرنگار علم و فناوری مازندران با اشاره  به برگزاری نخستین نشست امنیت غذایی کشور در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری، اظهار کرد: دومین نشست از سلسله نشست های امنیت غذایی با عنوان "امنیت غذایی کشور دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود.

وی با اعلام اینکه به جهت حساسیت موضوع از محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس در این نشست دعوت کردیم، افزود: مهندس فرامک عزیز کریمی،مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی نیز به عنوان دیگر سخنران این نشست حضور دارد.

قربانعلی نعمت زاده استاد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری دیگر سخنران این نشست است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از مازندران،دبیر نشست امنیت غذایی کشور در دانشگاه علوم کشاورزی ساری پیش از این به چالش‌های ایجاد شده اشاره کرد و گفت: به دلیل مشکلات موجود برای تامین نیاز آبی در برخی از نقاط کشور، ضروری است که در سیستم تولید فعلی تغییرات جدی ایجاد شود، روند فعلی تولید پایدار نبوده و ادامه آن باعث تخریب منابع و نابودی محیط زیست و منابع طبیعی کشور می‌شود.

 

دبیر همایش امنیت غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به مشکلاتی که تقریبا همه مناطق کشور برای تامین نیاز آبی محصولات کشاورزی وجود دارد، استفاده فراتر از توان اکولوژیک یک منطقه باعث مهاجرت گسترده افراد شده و کشاورزانی که روزی عملکرد چندین تن در هکتار داشتند در حال حاضر برای تولید مایحتاج غذایی خود هم دچار مشکل هستند.

 

وی با اشاره به برخی نگرانی‌های کارشناسان نسبت به خودکفایی در محصولات کشاورزی، افزود: باید بپذیریم در تولید برخی محصولات به ویژه گوشت قرمز به عنوان محصولی با ردپای آب بسیار زیاد، محدودیت های جدی طبیعی وجود دارد و لازم است راهکارهای معقولی برای اصلاح ساختارها با تمرکز بر تولید محصولاتی متناسب با توان اکولوژیکی کشور انجام شود.

 

درزی خاطر نشان کرد: در بحث تولید ما باید به جای طرح خودکفایی بحث جایگزین کردن برای الگوی تولید را مد نظر قرار دهیم،با ایجاد کشت‌های جایگزین می‌توانیم قابلیت‌های خودمان را در تولید محصولاتی که توانایی مناسب تولید داریم افزایش داده و همچنین زمینه صرفه جویی آب را فراهم کنیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری مازندران دومین نشست تخصصی امنیت غذایی کشور عصر روز سه شنبه از ساعت ۱۴ الی ۱۶ روز برگزاری می‌شود.

علاقمندان برای حضور در این نشست به این آدرس اینترنتی مراجعه کنند.

https://adobe.sanru.ac.ir/fs

لطفا پس از ورود، روی گزینه  Open in browser کلیک کنید و به عنوان مهمان وارد شوید.

انتهای پیام/

زمان انتشار: سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۵:۰۰

شناسه خبر: 98476

مطالب مرتبط :
 تدوین سند نظام جامع آموزش کشاورزی آغاز شد/ از کنار کشیدن دولت تا نیاز شدید به نیروی ماهر

مدیر حفظ نبابات سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبر داد:

زمان مناسب مبارزه با آفات و عوامل بیماری‌زای باغات سیاه ریشه

مدیر حفظ نباتا سازمان جهاد کشاورزی مازندران، بر اساس بررسی‌های کارشناسی، زمان مناسب مبارزه با آفات و عوامل بیماری‌زای باغات سیاه ریشه از دهه سوم آبان تا دهه اول آذرماه بعد از ریزش ۷۰ درصد برگ‌ها است.

فرسایش خاک

توسط عضو هیأت علمی دانشگاه مازندران انجام شد

تولید خاک ارگانیک جایگزین سوزاندن کاه و کلش‎‌های شالیزاری

عضو هیأت علمی دانشگاه مازندران موفق به تولید خاک ارگانیک از کاه و کلش‌های شالیزاری شده است.

امنیت غذایی

عضو هیأت علمی موسسه پژوهش برنامه ریز اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی مطرح کرد:

فراز و فرودهای تامین امنیت غذایی در کشور/ دغدغه مقام معظم رهبری برای خودکفائی در تولید مواد غذایی

عضو هیأت علمی موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی به بخشی از چالش‌های تامین امنیت غذایی در کشور اشاره کرد و گفت: ابلاغیه مقام معظم رهبری درباره تامین امنیت غذایی در اسناد بالادستی تکیه ‌بر توليد از منابع داخلي و نيل به خودكفايي در محصولات اساسي، ارتقاء سطح سلامت مواد غذايي تا استاندارد جهاني دیده می‌شود.

امنیت غذایی دغدغه همه کشاورزان است/موانع و محدودیت ها باید برطرف شود

امنیت غذایی دغدغه همه کشاورزان است/موانع و محدودیت ها باید برطرف شود

مسئول کانون بسیج مهندسین شهرستان دشتی به مناسبت هفته دفاع مقدس با اعضای قرارگاه امنیت غذایی شهید ساجدی جهت رفع موانع و محدودیت های کشاورزان جلسه ای با حضور مسئولین شهرستان برگزار کرد.

امنیت غذایی

با حضور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شواری اسلامی:

سومین نشست امنیت غذایی در مازندران برگزار می‌شود

سومین نشست امنیت غذایی با حضور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود.

امنیت

اهمیت امنیت غذایی در سلامت انسان

امنیت غذایی به دسترسی همه افراد یک جامعه، به غذای کافی و سالم برای داشتن زندگی سالم و فعال گفته می‌شود و درآمد خانوار از عوامل مهم در تأمین امنیت غذایی در یک نظام اجتماعی می‌باشد.

همایش

اختصاصی خبرگزاری علم و فناوری/

هزار راه نرفته در توسعه صنعت دام کشور/مازندران میزان کنگره علوم دامی کشور

عضو انجمن علوم دامی کشور با اعلام اینکه ایران قابلیت‌های مناسبی در توسعه صنعت دام دارد، گفت: از قابلیت‌های علمی حوزه دام در صنعت توسط دولت‌ها استفاده مناسب نشده است.

کشاورزی ارگانیک

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری:

روند تولید محصولات غذایی کشور نیاز به بازنگری دارد

عضو هیآت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با اعلام اینکه روند تولید فعلی محصولات غذایی در کشور پایدار نیست، گفت: به صورت جدی نیاز داریم که در سیستم فعلی تغییرات مناسبی ایجاد شود.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب