همدان

علم و فناوری گزارش می دهد؛

سرعت اینترنت ثابت ایران کمتر از جیبوتی / سریعترین و ارزان ترین اینترنت جهان در اختیار کاربران کدام کشور هاست؟+جدول

با توجه به اعلام وب سایت Speedtest.net در سال ۲۰۲۰، ایران در بخش سرعت اینترنت ثابت با سقوط ۲۳ رتبه ای نسبت به سال ۲۰۱۹ بعد از کشورهای همچون اتیوپی، سوازیلند، گینه، نیجریه، بنین و جیبوتی در رده ۱۵۳ جهان قرار گرفته است .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

ایران به جمع کشورهای دارای دانش ساخت ماهواره های نظامی پیوست/ ماهواره "نور" چه تأثیری بر قدرت دفاعی کشور دارد ؟+فیلم و عکس

ساعاتی پیش ایران توانست اولین ماهواره نظامی خود را با ماهواره بر "قاصد" با موفقیت به فضا ارسال نماید، عملیاتی که به دلیل پیچیدگی گسترده آن، تنها کشورهای انگشت شماری دانش ساخت و ارسال آن را در اختیار دارند .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

حاکمیت بلامنازع ارتش ایران بر محدوده هوایی شمال و جنوب کشور/ رادارهای مراقب و خلیج فارس چه ویژگی های دارند ؟

روز گذشته با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی، سامانه‌های راداری راهبردی خلیج فارس و مراقب رونمایی شد.

مسئول معاونت علمی و پژوهشی سپاه انصارالحسین(ع):

داروی گیاهی درمان ویروس کرونای مخترع همدانی موفق به دریافت کد اخلاق شد

ولی ابراهیمی مسئول معاونت علمی و پژوهشی استان همدان ، ضمن تشریع اقدامات سپاه انصارالحسین (ع) این استان اعلام کرد داروی گیاهی درمان کرونای مخترع این سازمان موفق به دریافت کد اخلاق گردیده و هم اکنون در حال گذراندن مراحل بعدی می باشد.

گزارش اختصاصی علم و فناوری از پشت پرده جنجال های وزارت ارتباطات و صدا و سیما؛

آیا مشکلات اینترنت ایران با فرکانس های ۶۰۰ تا ۷۰۰ مگاهرتزی حل می شود ؟

طی روزهای اخیر، دعوای سازمان صدا و سیما و وزارت ارتباطات بر سر باندهای فرکانسی به موضوع داغ شبکه های اجتماعی و مردم تبدیل شده است . در واقع این دو سازمان سال‌هاست بر سر فضای فرکانسی جدل دارند که به ذاته می‌تواند پتانسیل بالایی برای افزایش بهره‌وری و استفاده از اینترنت برای کاربری خاص و عمومی داشته باشد.

علم و فناوری گزارش می دهد؛

دانش ساخت دستگاه تنفس مصنوعی، هدیه محققان ایرانی به کشورهای غربی+فیلم و عکس

روز گذشته محققان ایرانی موفق به ساخت نوعی دستگاه تنفس مصنوعی گردیدند که در مدت زمان کوتاهی می توان آن را ساخت و برخلاف تولیدکنندگان غربی، اطلاعات طراحی آن را به صورت رایگان در اختیار سایر کشورها قرار دادند .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

ایران نیز تولید و پخش داروی رانیتیدین را در کشور متوقف کرد / NDMA عامل سرطان زا بودن داروهای Zantac + سند

روز گذشته سازمان غذا و دارو کشور طی نامه ای اعلام کرد کلیه محصولات رانیتیدین از اشکال دارویی قرص و آمپول تزریقی از تاریخ صدور این نامه به‌طور کامل متوقف و از توزیع محصولات تولید شده موجود در کارخانه به شرکت‌‌های پخش خودداری شود.

علم و فناوری گزارش می دهد؛

چین چگونه توانست ویروس کرونا را شکست دهد ؟ / پیروی آلمان از فناوری های چینی ها برای کنترل بیماری کرونا + فیلم

پروفسور لوتار وایلر، رئیس مؤسسه پژوهشی روبرت کخ آلمان روز گذشته در جریان نشست مطبوعاتی روزانه این مؤسسه ، خبر از راه‌اندازی اپلیکیشنی برای شناسایی و ردیابی روزانه افراد کرونایی با الگو گرفتن از چینی ها داد .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

اینترنت نسل پنجم چیست و چه کاربردی هایی دارد ؟ / هشدار ۲۳۰ دانشمند جهان در مورد سرطان زا بودن اینترنت ۵G

روز گذشته ، بیش از ۲۳۰ دانشمند از ۴۰ کشور جهان با انتشار بیانیه‌ای نگرانی جدی خود را در مورد تبعات انسانی و زیست محیطی گسترش انتشار امواج الکترومغناطیسی با توسعه نسل پنجم شبکه تلفن همراه (۵G) اعلام کردند و به کشورهای جهان در مورد راه اندازی آن و شیوع سرطان هشدار دادند.

علم و فناوری گزارش می دهد؛

هوش مصنوعی در حوزه پزشکی چه کاربردهایی دارد ؟ / قویترین سامانه تشخیص بیماری کرونای جهان در دستان محققین ایرانی+فیلم و عکس

محققین کشورمان موفق به طراحی سامانه ای برای تشخیص بیماری کرونا به کمک هوش مصنوعی گردیده اند که می تواند این بیماری را در مدت چند ثانیه و با دقت ۹۷ درصد تشخیص دهد .