به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان البرز، چای سبز یکی از انواع چای های موجود است که طبیعت آن گرم و خشک است. این چای قابض بوده و مصرف بیش از حد آن سبب یبوست مزاج می گردد. گیاه چای سبز و چای سیاه یکی هستند و تفاوت در روش فرآوری آنها است، به طوری که چای سبز بدون فرآیند تخمیر تولید می شود که این امر موجب حفظ محتوای ترکیبات آنتی اکسیدان آن تا شش برابر چای سیاه است.
ترکیبات آنتی اکسیدانی چای سبز باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماری های قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی، جلوگیری از سکته های مغزی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش جوش و آکنه، رفع خستگی، دفع سموم بدن، جلوگیری از پوسیدگی دندانها و ... می شود.
محققان و متخصصان توصیه می کنند که زنان باردار و شیرده، افراد مبتلا به زخم معده، مشکلات قلبی و فشار خون، مشکلات کلیوی و پرکاری تیروئید، کودکان و نوجوانان و افراد کم خون در نوشیدن آن احتیاط کنند. زیرا مصرف بیش از حد چای سبز موجب بروز عصبانیت، بی خوابی، بی قراری، تنگی نفس های اضطرابی، کم خونی، تپش قلب و ... می گردد.
فواید و مضرات چای سفید یا چای پشمکی
مزاج چای سفید گرم و خشک است و از محبوبترین و گرانترین چایها در جهان است. این چای از جوانترین و ظریفترین برگهای تازه و دست چین شده گیاه چای تهیه می شود.
چای سفید به دلیل نحوه عمل آوری فاقد ضرر بوده و از سالمترین چایها به شمار می رود، همچنین به جهت داشتن میزان بالای آنتی اکسیدان و کافئین بسیار کم، خواص زیادی دارد.
از جمله خواص چای سفید می توان به بهبود هضم، رفع تشنگی، ملین، دفع عرق مضر و تلطیف کننده رطوبات بدن، مفرح و نشاط آور، ضد عفونت و باکتری، کمک به حفظ سلامت استخوانها و دهان و دندان، مفید برای بیماران مبتلا به دیابت، کاهنده فشار خون، مسکن سردرد و ... اشاره کرد.
انتهای پیام/
زمان انتشار: دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹:۴۳
شناسه خبر: 105592