به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان تهران؛ دکتر مسعود ابراهیمی کچویی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس استان تهران در گفتگو با خبرنگار علم و فناوری گفت: پارکهای علم و فناوری از ارکان اصلی اقتصاد دانش بنیان هستند که به عنوان گذرگاههای تسهیل کننده توسعه این اقتصاد در بهبود کمیت و کیفیت تولید نقش اساسی دارند چرا که تزریق فناوری و نوآوری به چرخه تولید، باعث توانمندسازی و روند بهبود فضای تولید در کشور میشود.
وی بیان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس از سال ۸۲ تا سال ۸۴ مرکز رشد بوده و از سال ۸۴ با ارتقایی که پیدا کرد با هدف کمک به تجاری سازی یافته های پژوهشی به پارک علم و فناوری تبدیل شد تا تحقیقاتی که در دانشگاه انجام میشود به سمت ارائه محصول و خدمات به مردم یا شرکت های دیگر سوق بدهیم تا بتوانیم با استفاده از دانش موجود در شرکت های پارک علم و فناوری مسائل روزمره ی جامعه و صنعت را حل کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس تهران با اشاره به اینکه پارک های علم و فناوری در گذشته به صورت جامع بوده و اکنون با رویکرد تخصصی فعالیت میکنند گفت: این پارک در ابتدا یک پارک جامع بنیان گذاری شده بود ولی در چند سال اخیر از حالت جامع به رویکرد تخصصی گرایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: این مجموعه دارای شش کارگروه تخصصی در حوزه های تخصصی فناوری، علوم پایه، سلامت و پزشکی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و علوم انسانی میباشد.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس تهران تصریح کرد: این پارک از فرصتهای کارآفرینانه در ایران از طریق ایجاد فضای استقرار برای شرکتهای نوپا در مرکز رشد، تأمین بودجه، آموزش، مربیگری و اتصال به اکوسیستم نوآوریهای فناوری منطقهای و بینالمللی و همچنین تشویق شرکتهای خصوصی در جهت توسعه محصولات نوآورانه از طریق ارائه خدمات مادی و معنوی با ایجاد محیط نوآورانه و همکاری با مراکز آموزشی و پژوهشی، کارآفرینان را جذب و حمایت میکند.
دکتر ابراهیمی کچویی در خصوص فعالیت های این پارک در جهت مقابله با کووید ۱۹ بیان کرد: تولید واکسن پپتیدی نوترکیب و کیت ستونی استخراج RNA ویروسی، طرح تولید کیت سریع سرولوژیک برای تشخیص بیشتر آنتیبادیهای کرونا، طرح تولید واکسن کرونا، تولید شیلد محافظ صورت، طراحی و ساخت ماسک دستگاه اکسیژن، تولید کیسه ساکشن یک بار مصرف به همراه پودر جامدکننده و محصولات ضدعفونی بر پایه غیر الکی بر مبنای نانو ذرات و دستگاه ضدعفونی کننده از جمله تولیدات شرکتهای حاضر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس هستند.
وی افزود: از دیگر فعالیت های شرکت های دانش بنیان این پارک تولید ماسک نانو و معمولی، طراحی و ساخت ربات خودکار ضدعفونی ویروسی، میکروبی، باکتریایی و قارچی در بیمارستانها و مراکز عمومی، طراحی و ساخت دستگاه ونتیلاتور و طراحی و ساخت دستگاه ونتیلاتور اورژانسی بوده است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس تهران در پایان ضمن فشردن دست افرادی که روحیه فناورانه دارند از تمام کسانی که علاقمند هستند در این مسیر قدم بگذارند دعوت کرد تا با مراجعه به سایت پارک به آدرس mstpark.com ایده خود را ثبت کنند و بعد از مرحله ارزیابی در صورت مثبت بودن از ایده آنها حمایت های لازم صورت پذیرد تا ان شاءالله تبدیل به یک شرکت بالغ شوند.
انتهای پیام/
زمان انتشار: چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۷:۴۵
شناسه خبر: 93068