علم و فناوری گزارش می دهد؛

روزنه امید برای کارخانه کاغذسازی زاگرس

با حضور و بازدید رئیس جمهور از کارخانه کاغذسازی زاگرس، روزنه امید برای تکمیل و بهره برداری از این پروژه باز شد .

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، کارخانه کاغذسازی زاگرس داستان دور و درازی دارد. واحد تولیدی درحال ساختی که هر از چند گاهی از بهره برداری آن در آینده ای نزدیک گفته می شود، آینده ای که بعد چند سال هنوز محقق نشده و حتی طی بیش از یک سال گذشته درصدی به پیشرفت آن پروژه اضافه نشده است .

هشتم خردادماه سال گذشته بود که حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در بازدید از کارخانه کاغذسازی زاگرس وعده افتتاح این پروژه را در سال گذشته (سال 1399) داد. در آن تاریخ پیشرفت فیزیکی پروژه 87 درصد اعلام شد، پیشرفتی که طی بیش از یک سال گذشته بر روی همین رقم مانده و در بازدید دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران اسلامی نیز برای عدد پیشرفت فیزیکی آن، 87 درصد اعلام شد .

ایزدی در آن بازدید کارخانه کاغذسازی زاگرس را گامی موثر در راستای جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار با اشتغال مستقیم 350 نفر عنوان کرد که با راه اندازی خط تولید آن به طور میانگین سالیانه حدود 125 هزار تن انواع کاغذ، کرافت، لاینر، تست لاینر، تحریر تولید و روانه بازار مصرف می‌ شود .

به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در این کارخانه علاوه بر ایجاد خطوط تولید کاغذ، با کاربرد محصولات تولیدی در مصارف عمومی (ورق، کارتن و تحریر) یک نیروگاه ۲۵ مگاواتی نیز در حال راه‌ اندازی است که علاوه بر تولید کاغد، تولید برق نیز خواهد داشت، لذا تلاش برای حضور جدی و توانمند در بازار‌های خارجی و فراهم آوردن امکان صادرات محصول به خارج از کشور از جمله راهبرد‌های مدیریتی این شرکت است .

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در پی سفر خود به استان فارس از کارخانه کاغذسازی زاگرس نیز  بازدید کرد تا با صدور دستوراتی، زمینه تکمیل و بهره برداری از این پروژه هر چه زودتر محقق شود .

در این بازدید اعلام شد، ۸۷ درصد عملیات ساخت این واحد تولیدی انجام شده و برای تکمیل ۱۳ درصد باقیمانده، به تسهیلات برای بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش نیاز است.

آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در این بازدید گفت: مراکز تولیدی از این دست در اولویت دریافت تسهیلات و منابع مالی هستند، نه افرادی که این منابع را در جای دیگری هزینه می ‌کنند.

رئیس جمهور تاکید کرد: درحالی که کشور برای تأمین کاغذ نیاز به واردات دارد، به هیچ وجه قابل قبول نیست یک کارخانه کاغذسازی که بخش قابل توجهی از آن احداث شده، برای تکمیل و بهره‌برداری سال ‌ها معطل تسهیلات باشد و بناها و تجهیزات آن بدون استفاده بماند و فرسوده شود؛ این نکته را در بازدید قبلی خود از یک کارخانه چوب و کاغذ در شمال کشور نیز بیان کردم.

رییسی ادامه داد: استاندار کار تکمیل این واحد تولیدی را با جدیت پیگیری کند تا چنانچه مالک کارخانه وعده داده است، هر چه سریع ‌تر با راه‌اندازی این کارخانه ۶۰۰ نفر مشغول کار شوند و با رونق تولید، گامی برای تأمین کاغذ مصرفی در کشور برداشته شود.

کارخانه کاغذسازی زاگرس فارس با برخورداری از دستگاه‌ها و تجهیزات مدرن، ظرفیت تولید سالانه ۱۲۵ هزار تن را از محل کاغذهای بازیافتی دارد.

 

وعده های تا تحقق کامل پیگیری می شود

در این سفر دکتر احمد وحیدی، وزیر کشور به همراه برخی دیگر از اعضای دولت در استان فارس حاضر شده تا با سرکشی از شهرستان های استان، مشکلات را احضاء کرده و پیگیری های بعدی را صورت دهند .

وزیر کشور با اشاره به سازوکار سفرهای استانی دولت سیزدهم گفت: این سفرها در سه مرحله قبل، حین و بعد سفر با برنامه ‌ریزی مناسبی برای گره ‌گشایی از مشکلات استان‌ها صورت می ‌گیرد و تا تحقق کامل مصوبات پیگیری می ‌شوند.

احمد وحیدی در سخنانی در حاشیه هفتمین سفر استانی دولت سیزدهم در شیراز افزود:‌ در گام نخست، قبل از سفر استانی، جلسات خوب و قوی از نظر کارشناسی در تهران با حضور معاون اول رئیس ‌جمهور و استاندار و مسئولان استانی برگزار و مسائلی که از قبل شناسایی شده، بحث و بررسی می ‌شود و راهکارهای رفع آنها در قالب مصوبات سفر استانی تدوین می‌شود.

وحیدی گفت:‌ در زمان سفر استانی نیز تعدادی از وزیران و معاونان رئیس ‌جمهور به نمایندگی از رئیس‌جمهور در مناطق مختلف استان‌ ها حضور می ‌یابند و در صورت نیاز این مناطق به تدوین مصوبات گره‌گشا از مشکلات، موارد را برای بررسی در هیات دولت مطرح می‌ کنند.

وزیر کشور گفت:‌ در هفتمین سفر استانی دولت که به مقصد استان فارس در حال انجام است، وزیران و معاونان رئیس‌ جمهور از شامگاه چهارشنبه و صبح پنجشنبه در مناطق مختلف استان حضور یافته ‌اند.

وی با اشاره به سخنان رئیس ‌جمهوری مبنی بر اینکه دولت در رفع موانع بهره‌گیری از ظرفیت ‌های استان فارس جدیت دارد، گفت:‌ در مرحله سوم و بعد از سفر نیز مصوبات سفرهای استانی دولت تا تحقق کامل پیگیری می ‌شوند.

بدین ترتیب به نظر می رسد عزم دولت برای رفع مشکل بخش های مختلف از جمله صنعت در کشور و از جمله فارس جدی بوده و نیاز به پیگیری و همراهی بخش های مختلف استان همچون استاندار و مدیران استانی را می طلبد .

 

انتهای پیام/

زمان انتشار: دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰:۰۰

شناسه خبر: 99108

مطالب مرتبط :
رئیس جمهور به دانشگاه تهران می رود

به دعوت تشکلهای دانشجویی:

رئیس جمهور به دانشگاه تهران می رود

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور رئیس جمهور در روز ۱۶ آذر دردانشگاه تهران برگزار می شود.

خخم

اجرای پویش بذرکاری برای احیای جنگل های زاگرس/احیا ۲۰۰۰ هکتارجنگل

پویش بذرکاری برای احیای جنگل های زاگرس روز دهم آذر همزمان با ۱۱ استان زاگرس نشین اجرا شد

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس منصوب شد

با حکم وزیر علوم؛

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی؛ دکتر «فرهاد دانشجو » را به عنوان سرپرست «دانشگاه تربیت مدرس» منصوب کرد.

۰۰۰

گزارش علم و فناوری از سفر هیئت دولت به استان پهناور فارس؛

چشم توسعه فارس به رئیس جمهور و هیئت دولت

در هفتمین سفر استانی، رئیس جمهور و جمعی از هیئت دولت راهی فارس شده تا ضمن بازدیدها، دیدارها و جلسات، دستورات و مصوباتی راه گشا برای استان فارس داشته باشند، سفری که می تواند چرخ های استان را در ابعاد گوناگون اقتصادی، عمرانی، اجتماعی و فرهنگی به گردش در بیاورد.

اات

۱۰۰ طرح دولت برای رفع مشکلات فارس

رئیس جمهور گفت: ۱۰۰ طرح نسبت به مسائل استان فارس مطرح شده و امیدواریم گام‌هایی که برداشته می‌شود به رفع مشکلات و افزایش اعتماد عمومی بیانجامد.

جشنواره جهادگران

همزمان با هفته بسیج

نخبگان دانش محور در جشنواره «جهادگران علم و فناوری» تجلیل شدند

نخبگان بسیجی دانش محور در جشنواره «جهادگران علم و فناوری» آذربایجان شرقی تجلیل شدند

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب