پزشکی و سلامت

تغذیه سالم؛

از خوردن پرتقال غافل نشوید به چند دلیل

پرتقال این گیاه دارویی با ارزش را چینی ها به دنیا معرفی کردند و در قرون وسطی پزشکان عرب به آن توجه خاصی داشتند در قرن شانزدهم عصاره روغنی پرتقال به نام روغن نرولی کشف شد که دارای خواص ضدعفونی کننده و معطر است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : پرتقال دارای طبع معتدل است و ترکیباتی نظیر روغن فرار،نشاسته ،چربی ، قند نوعی ماده تلخ ، فلاونوییدها و ویتامین های A وBوC را دارد همچنین املاح معدنی به ویژه سدیم که در پرتقال رسیده به وفور یافت می شود.

خواص درمانی پرتقال

پرتقال این گیاه دارویی با ارزش را چینی ها به دنیا معرفی کردند و در قرون وسطی پزشکان عرب به آن توجه خاصی داشتند در قرن شانزدهم عصاره روغنی پرتقال به نام روغن نرولی کشف شد که دارای خواص ضدعفونی کننده و معطر است.

میوه پرتقال در چین به شکل رسیده ونارس استفاده دارویی داشته و به عنوان محرک گوارش و ضد یبوست استفاده می شود. برای درمان سرفه های خشک ،آرامش اعصاب، بی خوابی و شک عصبی مفید است ودر طب سنتی چین عقیده بر این است که مصرف میوه پرتقال موجب تحریک انرژی راکد در بدن می شود.

پوست میوه به شکل تازه و خشک شده استفاده دارویی داشته و برای تقویت سیستم گوارشی و دستگاه تنفسی و خلط آور مفید است.

https://stnews.ir/short/eGMpv
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: