علمی، پژوهشی و فناوری

اضافه شدن ۱۵ هزار دوربین نظارت تصویری به تهران تا پایان سال

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران ضمن تشریح برنامه‌های این شرکت برای کنترل ترافیک پایتخت از اضافه شدن ۱۵ هزار دوربین نظارت تصویری به تهران تا پایان سال‌جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران ضمن تشریح برنامه‌های این شرکت برای کنترل ترافیک پایتخت از اضافه شدن ۱۵ هزار دوربین نظارت تصویری به تهران تا پایان سال‌جاری خبر داد.

حمید برادران در مورد نظارت هوشمند و دوربینی در شهر تهران با بیان اینکه با توجه به اعتباراتی که شورای شهر تهران برای سال ۱۴۰۴ مصوب کرده است، یکی از اولویت‌های شهرداری تهران هوشمندسازی شهر تهران و پایش هوشمند شهر تهران خواهد بود، گفت: 

تقریباً حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان بودجه و اعتبارات به این حوزه اختصاص داده شده است.

 به گفته او، یکی از پروژه‌های دیگری که به عنوان پروژه‌های فوری و در واقع تکمیل کننده ما است؛ پایش نظارت تصویری و استفاده از تجهیزات هوش مصنوعی برای کشف تخلفات منجر به حادثه و قانون گریزی‌هایی است که در حال حاضر در شهر می‌بینیم که براساس آن، حدود ۱۵ هزار دوربین نظارت تصویری در نظر گرفته شده که تا پایان سال ۱۴۰۴ این تعداد دوربین به شهر تهران اضافه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در خط ویژه حدود ۱۰۰ سامانه اضافه خواهد شد و در خط اضطرار تونلی هم حدود ۱۰۰ دوربین اضافه خواهد شد که تقریبا پوشش حداکثری را خواهیم داشت، ادامه داد: دقت داشته باشید که این دوربین‌ها مجزا از آن ۱۵ هزار دوربین نظارتی است و نوع فعالیت این دوربین‌ها به سمت دوربین‌های پلاک خوان و ثبت تخلف است.

 

https://stnews.ir/short/N2AKn
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: