علمی، پژوهشی و فناوری

تولید ۵۲ مگاوات برق پاک با احداث ۶۶۰ نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی

با احداث ۶۶۰ نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی، ظرفیت تولید ۵۲ مگاوات برق پاک ایجاد شده است. بخش صنعت با بهره‌مندی از این نیروگاه‌ها، علاوه بر معافیت از برنامه‌های مدیریت مصرف، از برق پایدار در شرایط اوج مصرف بهره‌مند شده و در هزینه‌های انرژی نیز صرفه‌جویی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مرکزی؛ استان مرکزی با ایجاد ۶۶۰ نیروگاه خورشیدی، گام بلندی در جهت تولید برق پاک برداشته است. این نیروگاه‌ها با ظرفیت تولید ۵۲ مگاوات، نه تنها به کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی کمک می‌کنند، بلکه بخش صنعت را نیز از برنامه‌های مدیریت مصرف برق معاف کرده و امکان دسترسی به برق پایدار حتی در شرایط اوج مصرف را فراهم می‌کنند.

رحیمی، مدیر کارخانجات گروه صنعتی کاوه، در این رابطه اعلام کرد: «با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیارد تومانی، نیروگاه خورشیدی روی سقف سالن تولید کارخانه تولید شیشه ساختمانی احداث شده که ظرفیت تولید دو و نیم مگاوات برق پاک را دارد. این نیروگاه ۸۰ درصد از برق مورد نیاز این واحد صنعتی را تأمین می‌کند.»

وی همچنین افزود: «مطالعات نشان می‌دهد که در بیشتر نقاط استان مرکزی، در ۳۴۰ روز سال تابش آفتاب وجود دارد. با استقرار صفحات خورشیدی در جهات جنوبی و شرقی، این نیروگاه‌ها از اولین دقایق طلوع خورشید تا نزدیک غروب، از تابش خورشید بهره‌مند شده و برق پاک تولید می‌کنند.»

این اقدامات نه تنها به کاهش هزینه‌های انرژی در بخش صنعت کمک می‌کند، بلکه گامی مهم در راستای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش آلاینده‌های محیط زیستی است. استان مرکزی با توجه به پتانسیل بالای تابش خورشید، به یکی از قطب‌های تولید برق پاک در کشور تبدیل شده است.

 

https://stnews.ir/short/VmmEP
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: