مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: پانزدهمین پویش ملی «اطلاعرسانی تغذیه سالم» در استان یزد آغاز شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری علم و فناوری : دکتر «فرحزادی» معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در نشست خبری از اجرای پویش ملی «تغذیه سالم» در استان یزد خبر داد و اظهار کرد: اجرای این پویش با توجه به شایع بودن کلسترول بالا و پرفشاری خون و بهمنظور کاهش خطر ناشی از مصرف نادرست چربیها و روغنها در استان ضروریست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: این طرح بهمنظور ارتقای سواد سلامت جامعه در زمینه تغذیه و مصرف روغن تا ۳۰ آذر با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره انتخاب صحیح تغذیهای و کاهش خطر ناشی از مصرف نادرست چربیها و روغنها برگزار میشود.
وی ادامه داد: این پویش ملی بر جلب توجه جامعه به اهمیت انتخاب روغنهای مناسب برای مصرف روزانه تمرکز دارد تا با ارتقای آگاهی عمومی به مردم برای انتخاب مواد غذایی سالمتر و مناسبتر یاری رساند.
فرحزادی تصریح کرد: ابتلا به بیماریهای غیرواگیر بهویژه کلسترول بالا، پرفشاری خون و دیابت ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با الگوی تغذیهای افراد دارد و کنترل مصرف روغن، نمک و شکر بسیار مهم است چراکه آنها از مهمترین عوامل ایجاد و کنترل کننده چربی، فشار و قند خون هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: مشاوره تغذیه و رژیم درمانی ویژه افراد مبتلا به لاغری و سوء تغذیه، چاقی، دیابت، فشار خون و چربی بالا و ارائه آموزشهای فرد محور و گروهی به همه افراد از جمله وظایف کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش است.
براساس این گزارش حدود ۳۷.۶ درصد از بزرگسال بالای ۱۸ سال در استان یزد دارای اضافه وزن و ۲۶.۶ درصد مبتلا به چاقی هستند.
خبرنگار: ندا دهقانی زاده
انتهای پیام/
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00