دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی

در چهل و ششمین فجر انقلاب اسلامی صورت گرفت؛

ادای احترام و تجدید عهد اعضای هیأت رئیسه و‌ مدیران دانشگاه علوم پزشکی همدان با شهیدان

در آغاز چهل و ششمین فجر انقلاب اسلامی، اعضای هیأت رئیسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی همدان با شهیدان تجدید میثاق کردند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : همزمان با ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران دکتر بهروز کارخانه‌ای رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان به همراه اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه بر مزار شهدای گمنام دانشگاه حضور بهم رسانده و ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، بار دیگر با امام راحل(ره) و آرمان‌های انقلاب تجدید عهد کردند. 

حجت‌الاسلام و المسلمین کاظمی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه در این آیین با اشاره به برکت و آثار بی‌نظیر انقلاب اسلامی در تعالی کشور و منطقه اظهار کرد: انقلاب ما به فرموده امام خمینی(ره) انفجار نور بود و ما همچنان آثار و برکات آن را در گذشت سالیان احساس می‌کنیم. 

وی پیروزی‌های جبهه مقاومت را ناشی از تفکر انقلابی مسلمین برشمرد و افزود: امید است نهضتی را که امام خمینی(ره) آغازگر آن بودند به حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) پیوند بزنیم.

 

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/N2Qln
اخبار مرتبط

در سایت مرکز سنجش پزشکی؛

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد

1403/03/22 12:56

به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛

وزیر علوم از وزیر ارتباطات به‌دلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد

1403/03/21 10:47

در گفت‌وگو با مهر عنوان شد؛

جزییات ارتقا اساتید هنر و علوم انسانی اعلام شد

1403/03/21 10:14

برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛

جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام

1403/03/21 10:00

دبیر شورای آموزش داروسازی خبرداد:

برنامه درسی دکتری عمومی داروسازی بازنگری شد

1403/03/21 09:57

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: