پزشکی و سلامت

تغذیه سالم؛

با مصرف این سبزی چربی خون کاهش می یابد

گل کلم این سبزی شیرین و سبک با طعم بی‌نظیرش می‌تواند یکی از مناسب‌ترین گزینه‌های فصل زمستان برای سرو شدن کنار غذا باشد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : کلم دارای خواص بسیاری است که عبارتند از :

۱. اگر ترکیبات موجود در گل کلم با مصرف مرتب این نوع سبزی همراه شود می‌تواند مانعی در برابر انواع سرطان‌ها باشد.

۲. گل کلم می‌تواند چربی خون بالا را پایین بیاورد و آن را تنظیم کند.

۳. هر پیمانه گل کلم فقط حاوی ۲۵ کالری است. به این معنی که مصرف زیاد این ماده‌ غذایی موجب اضافه‌وزن نمی‌شود و همچنین جایگزین کم‌کالری مناسبی برای مواد غذایی پرکالری مانند برنج و آرد است.

گل کلم به‌دلیل فیبر بالا گوارش را کُند و احساس سیری ایجاد می‌کند و در نتیجه فرد به‌طور خودکار به مصرف کالری کمتری طی روز روی خواهد آورد. خاصیت دیگری که در گل کلم به کاهش وزن کمک می‌کند، پرآب‌بودن این ماده‌ غذایی است. ۹۲ درصد وزن گل کلم از آب تشکیل می‌شود و این درحالی است که مصرف مواد غذایی پرآب و کم‌کالری با کاهش وزن بی‌ارتباط نیست.

طریقه مصرف گل کلم

گل کلم را می‌توانید به راحتی بخارپز و کنار غذا نوش جان کنید اما ترکیب آن با سیب زمینی پخته هم برای قرار گرفتن کنار بشقاب غذا بسیار خوشمزه خواهد شد.ضمن اینکه گل کلم در کشور ما وقتی در قالب شور یا ترشی درمی‌آید بسیار خواستنی‌تر خواهد شد.

https://stnews.ir/short/eoQDd
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: