پزشکی و سلامت

مطالعه جدید نشان می دهد که خوردن پسته می تواند سلامت چشم شما را تنها در 6 هفته بهبود بخشد.

مطالعه‌ای در دانشگاه تافتز نشان داد که مصرف روزانه پسته می‌تواند سلامت چشم را با افزایش تراکم نوری رنگدانه ماکولا (MPOD) که به محافظت در برابر نور آبی و آسیب چشم مرتبط با افزایش سن کمک می‌کند، افزایش دهد. این مزیت به محتوای منحصر به فرد پسته از لوتئین نسبت داده می شود، رنگدانه گیاهی ضروری برای سلامت چشم و به طور بالقوه برای جلوگیری از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) مفید است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : پسته روزانه با افزایش لوتئین، محافظت در برابر آسیب های ناشی از افزایش سن و حمایت از عملکرد مغز، سلامت چشم را تقویت می کند.
یک مطالعه اخیر توسط محققان دانشکده علوم و سیاست تغذیه فریدمن دانشگاه تافتز نشان می دهد که خوردن روزانه پسته ممکن است تا حد زیادی برای سلامت چشم مفید باشد. این بهبود با افزایش چگالی نوری رنگدانه ماکولا (MPOD)، به لطف لوتئین، رنگدانه گیاهی که نقش مهمی در محافظت از چشم ها در برابر نور آبی و آسیب های ناشی از افزایش سن ایفا می کند، مرتبط است.

کارآزمایی تصادفی‌سازی و کنترل‌شده نشان داد که در مقایسه با خوردن یک رژیم غذایی معمولی به تنهایی، خوردن ۲ اونس (۵۷ گرم) پسته در روز به‌مدت ۱۲ هفته به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی معمولی منجر به افزایش قابل‌توجه MPOD در افراد میانسال تا مسن‌تر شد. . MPOD یک شاخص مهم برای سلامت چشم است، زیرا از شبکیه محافظت می کند و با کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD)، که یکی از دلایل اصلی نابینایی در افراد مسن است، مرتبط است.

یافته‌های این تحقیق به موقع است، زیرا طبق یک نظرسنجی ملی توسط بنیاد آمریکایی نابینایان، آمریکایی‌ها بیشتر از از دست دادن بینایی می‌ترسند تا از سایر مشکلات جدی سلامتی.

یافته های کلیدی
افزایش MPOD : شرکت‌کنندگانی که روزانه پسته مصرف می‌کردند، تنها پس از 6 هفته افزایش قابل‌توجهی در MPOD مشاهده کردند که این تأثیر در طول مطالعه 12 هفته‌ای ادامه داشت.
منبع طبیعی لوتئین : پسته تنها مغزی است که منبع قابل اندازه گیری لوتئین را فراهم می کند، یک آنتی اکسیدان قوی که به محافظت از چشم ها کمک می کند.
پتانسیل پیشگیری از AMD : این مطالعه نشان می دهد که مصرف منظم پسته می تواند یک رویکرد غذایی طبیعی برای کاهش خطر AMD ارائه دهد.
دکتر تامی اسکات، محقق و عصب روانشناس بالینی و نویسنده اصلی این مطالعه گفت: یافته های ما نشان می دهد که پسته نه تنها یک میان وعده مغذی است، بلکه ممکن است فواید قابل توجهی برای سلامت چشم نیز داشته باشد. این امر به ویژه با افزایش سن افراد و خطر ابتلا به اختلال بینایی بسیار مهم است.

نقش منحصر به فرد لوتئین از پسته و سلامت چشم
لوتئین موجود در پسته با فیلتر کردن نور آبی و عمل به عنوان یک آنتی اکسیدان در چشم نقش مهمی در حفظ سلامت چشم ایفا می کند. این مطالعه نشان داد که مصرف پسته مصرف روزانه لوتئین شرکت کنندگان را که معمولاً در اکثر رژیم های غذایی آمریکایی بسیار کم است، تقریباً دو برابر کرد و سطح لوتئین پلاسما را به میزان قابل توجهی افزایش داد.

دکتر اسکات توضیح می‌دهد که در این مطالعه، شرکت‌کنندگان به‌گونه‌ای انتخاب شدند که مصرف معمولی لوتئین در رژیم غذایی‌شان کم باشد و فقط ۲ اونس در روز سطح لوتئین در خون را تنها در ۶ هفته به سرعت افزایش داد. دکتر اسکات خاطرنشان می کند: «با گنجاندن یک مشت پسته در رژیم غذایی خود، می توانید مصرف لوتئین خود را که برای محافظت از چشمان شما حیاتی است، بهبود بخشید. او می افزاید که پسته منبعی از چربی سالم است و به طور بالقوه باعث می شود که لوتئین پسته بهتر وارد بدن شود.

در این مطالعه، حدود 1.6 میلی‌گرم لوتئین از پسته تهیه شد که برای دو برابر کردن میانگین مصرف روزانه لوتئین، که در یک کلاس از رنگدانه‌های گیاهی به نام زانتوفیل است، در بزرگسالان آمریکایی کافی است.

فواید گسترده‌تر لوتئین برای سلامتی
علاوه بر حمایت از سلامت چشم، لوتئین موجود در پسته ممکن است برای عملکرد مغز نیز مفید باشد. دکتر الیزابت جانسون، یکی از محققین این مطالعه، خاطرنشان می کند: «لوتئین از سد خونی مغزی عبور می کند، جایی که ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کند.

مانند چشم، لوتئین به طور انتخابی در مغز تجمع می یابد و ممکن است در کاهش زوال شناختی نقش داشته باشد. 5 مطالعات نشان می دهد که سطوح بالاتر لوتئین با عملکرد شناختی بهتر، از جمله حافظه و سرعت پردازش مرتبط است، و پسته را به یک مکمل ارزشمند برای رژیم غذایی با هدف حمایت از پیری سالم تبدیل می کند.

 

https://stnews.ir/short/463pO
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: