مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
مدیرعامل برق منطقهای مازندران و گلستان گفت: از ظرفیت نخبگان برای تولید انرژی استفاده میکنیم و اقدامات حمایتی ویژه در این زمینه تعریف شده است.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از مازندران موسوی در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه نیروگاهها نوین در استان مازندران، اظهار کرد:استفاده از سامانههای نرم افزاری، فناوریهای دیجیتال و هوشمندسازی را در مدیریت انرژی بسیار موثر است.
وی تصریح کرد: در این زمینه ظرفیت بسیار مناسبی در استان مازندران وجود دارد و برق منطقهای مازندران و گلستان نیز تلاش دارد از این قابلیتها به نحو مناسبی استفاده کند.
مدیرعامل برق منطقهای مازندران و گلستان،گفت: از طرحهای فناورانه در زمینه تولید انرژی برق به خوبی استفاده میکنیم و در این زمینه نشستهای با جامعه نخبگانی برگزار شده است.
وی با اعلام اینکه برقی سازی اناع تجهیزات و سیستمها از مهمترین راههای کاهش انرژی است ،افزود: در این زمینه از ظرفیتهای نخبگان و فعالان این عرصه بهره میبریم.
موسوی با اعلام اینکه استفاده از خودروهای برقی تا 70 درصد مصرف انرژی را کاهش میدهد،گفت: در ساخت و سازهای باید زمینه را تولید انرژی تجدید پذیر فراهم کنیم و در این زمینه نیاز به همراهی سایر ارگانها و نهادهای مرتبط داریم.
مدیرعامل برق منطقهای مازندران و گلستان پیشنهاد داد: شرکتهای نوپا و استارتآپها در زمینه ممیزی انرژی نقش به سزائی میتوانند داشته باشند.
وی گفت: انـرژی در اقتصاد کشورتاثیر بالایی دارد اما چارچوبهـای سیاســـتی فعلـــی به انـــدازه کافـــی برای افزایش بهره وری ســـختگیرانه نیســـتند تـــا تعهـدات مدیریت مصرف را بـرآورده کننـد. در ایران، پتانســیل قابل توجهــی بــرای بهبــود بهــره وری انــرژی در ســاختمانها وجــود دارد، امــا سیاســت هایی کــه می تواننــد پیشــرفت های چشــمگیر در کاهــش بهبود بهره وری موثر باشند پیگیری نشدند.
موسوی اضافه کرد: باید سازمان نظام مهندسی و شهرداری ها در معماری ساختمان و استفاده از سیستم های سرمایش و گرمایش نظیر هیت پمپ ها و تولید آب گرم محلی مدرن تجدید نظر نموده و مهندسین طراح را از میان متخصصین مجرب انتخاب کنند.
وی خاطرنشان کرد: البته در حوزه احداث نیروگاه های تجدید پذیر ضمن پیگیری برای احداث 700 مگاوات نیروگاه های مختلف با ظرفیت زیر 500 کیلووات توسط مشترکین اداری، خانگی، صنعتی، کشاورزی و عمومی در قالب الزام برنامه توسعه هفتم توسعه دنبال می شود.
موسوی بیان داشت: 6500 مگاوات نیروگاه خورشیدی برای احداث در سایت های کیاسر، گمیشان، اترک و اینچه برون با سرمایه گذاری بخش خصوصی و کارفرمایی ساتبا نیز پیگیری در دست اقدام است که نیاز به تامین زمین حدود 10 هزار هکتار است.
تاکامی در رابطه با راهکارهایی برای مدیریت انرژی و اقداماتی که شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان در راستای تعدیل چالش ناترازی برق افزود: همکاران ما در برق منطقه ای مازندران و گلستان نشست ها و جلسات لازم را با ذینفعان و بازیگران دولتی و خصوص برای بهبود بهره وری انرژی، برقی سازی، دیجتالیزاسیون، هوشمندسازی و توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برگزار می کنند.
وی افزود: اقداماتـــی ماننـــد تولیـــد لوازم خانگـــی کاراتـــر، اســـتفاده صد درصدی از چراغ های روشنایی LED، استفاده از سافت استارترها و درایوها در انواع الکتروموتورهــا و اســتفاده از سیســتم های مدیریــت انــرژی در ســـاختمانها را بسیار ضروری دانست.
موسوی اضافه کرد: در زمینـــه ســـاختمان، بهـــره وری می تواند تا از 10 تا 50 درصد مصرف برق را کاهش دهد.
انتهای پیام/
1403/03/22 12:08
1403/03/22 12:01
1403/03/22 11:32
1403/03/22 10:18
1403/03/22 09:30
با تلاش محققان کشورمان:
طراحی نرمافزار مدیریت هوشمند ذخیره و مصرف مواد شیمیایی و اجرا در آزمایشگاهها1403/05/03 10:38
1403/03/21 15:26
1403/03/21 15:19