مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
دکتر علی رحیمی، معاونت علمی و پژوهشی سپاه روح الله استان مرکزی، در نشست خبری با خبرگزاری علم و فناوری استان، هدف از برگزاری "رویداد پتروپالایش تاثریا" را استفاده از ظرفیتهای معاونت علمی ریاست جمهوری برای حل مسائل فناورانه در صنعت نفت و پتروشیمی استان دانست. این رویداد که بهصورت مجازی در تاریخ 10 دی 1403 برگزار شد، فرصتهایی برای همکاری شرکتهای دانشبنیان و اساتید دانشگاهی در جهت تقویت صنعت انرژی استان فراهم میکند.
در نشست خبری که بهمناسبت برگزاری "رویداد پتروپالایش تاثریا" در استان مرکزی برگزار شد، دکتر علی رحیمی، معاونت علمی و پژوهشی سپاه روح الله استان مرکزی، در گفتگو با خبرگزاری علم و فناوری استان مرکزی گفت:
هدف نشست
دکتر رحیمی هدف اصلی از برگزاری این جلسه را استفاده از ظرفیتهای معاونت علمی، فناوری و دانشبنیان ریاست جمهوری در برگزاری این رویداد تخصصی عنوان کرد.
وی افزود: در این نشست، موضوعات مختلفی مطرح شد که از جمله آنها میتوان به حضور شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه انرژی، بهویژه نفت و پتروشیمی، در حل مسائل فناورانه استان و مشارکت آنها در برگزاری رویداد ملی اشاره کرد.
شناسایی نیازهای فناورانه
وی همچنین بیان کرد: ما توانستهایم با همکاری معاونت علمی و فناوری، بیش از 72 عنوان نیاز فناورانه (آر اف بی) مجموعه پتروشیمی و پالایشگاهها را شناسایی کنیم. این دستاورد شرایطی فراهم کرده که شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه انرژی در سطح کشور، با مشارکت معاونت علمی ریاست جمهوری، وارد عرصه شوند و گامی مؤثر در حل چالشهای فناورانه مجموعههای پتروشیمی و پالایشگاهها در استان بردارند.
اولین رویداد تخصصی در استان
دکتر رحیمی ادامه داد: این رویداد، اولین رویداد تخصصی در حوزه فناوری و انرژی با تمرکز بر پتروپالایش است که در استان مرکزی برگزار میشود. امیدواریم این رویداد بهعنوان گرهگشا در حل مشکلات فناورانه استان، از ظرفیتهای دانشبنیان، شرکتهای فناور و اساتید دانشگاه بهرهبرداری کند و با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری، تأثیرات مثبتی در این زمینه ایجاد کند.
حضور دکتر افشین و برنامهریزیهای آینده
وی در ادامه افزود: طبق برنامهریزیها، دکتر افشین، رئیس معاونت فناوری و دانشبنیان ریاست جمهوری، برای مشارکت در این رویداد به استان مرکزی سفر خواهد کرد. همچنین در نظر داریم که در مدت دو ماه آینده، شرایط برگزاری رویداد ملی "تا ثریا" و رویداد ملی تخصصی پالایش در استان را فراهم کنیم و از تمامی ظرفیتهای موجود در حوزههای مختلف بهویژه پتروپالایش بهرهبرداری کنیم.
در پایان
این نشست تخصصی علاوه بر بررسی نیازهای فناورانه استان، فرصتی بود تا تلاشها برای بهکارگیری ظرفیتهای علمی و فناوری استان و کشور در حوزه پتروپالایش و انرژی بهمنظور حل چالشها و مسائل فناورانه این حوزه بیشتر تقویت شود.
1403/03/22 12:08
1403/03/22 12:01
1403/03/22 11:32
1403/03/22 10:18
1403/03/22 09:30
با تلاش محققان کشورمان:
طراحی نرمافزار مدیریت هوشمند ذخیره و مصرف مواد شیمیایی و اجرا در آزمایشگاهها1403/05/03 10:38
1403/03/21 15:26
1403/03/21 15:19