پزشکی و سلامت

بیش از ۵۰ درصد بیماران دیالیز بیمارستان شهید محمدی کتتر شالدون استفاده نمی‌کنند

پیش از این اکثریت بیماران دیالیزی بیمارستان شهید محمدی کاتتر داشتند که با فعال شدن اعمال جراحی عروق و تامین تجهیزات لازم و انجام جراحی های تعبیه فیستول و رگ مصنوعی برای بیماران دیالیزی، بیش از 50 درصد این بیماران به وسیله فیستول (AVF) و یا رگ مصنوعی دیالیز میشوند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : حسین تجلی فوق تخصص جراحی عروق بیمارستان شهید محمدی گفت:  با انجام عمل جراحی تعبیه فیستول و یا رگ مصنوعی، بیش از ۵۰ درصد بیماران شهید محمدی دیگر از کاتتر استفاده نمی‌کنند.

حسین تجلی در توضیح این مطلب گفت:  کاتتر دیالیز یک لوله‌ی نرم و انعطاف‌پذیر است که از طریق گردن یا شانه‌ بیماران وارد سیاهرگ مرکزی بدن می‌شود. کاتتر دیالیز دارای دو لوله است که یکی از آن‌ها برای خروج خون از بدن بیمار کاربرد دارد سپس خون را وارد دستگاه دیالیز می‌کند تا تصفیه شود. بعد از تصفیه شدن، خون مجدداً به داخل بدن بیمار برمی‌گردد.

فوق تخصص جراحی عروق در ادامه با اذعان اینکه کاتترها نیاز به مراقبت داشته و عوارض زیادی برای بیماران به همراه دارند گفت: پیش از این اکثریت بیماران دیالیزی بیمارستان شهید محمدی کاتتر داشتند که با فعال شدن اعمال جراحی عروق و تامین تجهیزات لازم و انجام جراحی های تعبیه فیستول و رگ مصنوعی برای بیماران دیالیزی،  بیش از 50 درصد این بیماران به وسیله  فیستول (AVF)  و یا رگ مصنوعی دیالیز میشوند.

تجلی افزود:  در حال حاضر بخش دیالیز بیمارستان شهید محمدی ۱۹۴ بیمار ثابت دارد،  این بخش دارای ۳۳ تخت است که به صورت ۲۴ ساعته ارائه خدمت می‌کند همچنین ۵ تخت برای دیالیز در بخش اورژانس بیمارستان فعال است.

تجلی در خاتمه گفت: در حال حاضر از مجموع ۱۹۴ بیمار ثابت دیالیزی این مرکز،  تعداد  تعداد ۹۴ بیمار از طریق کاتتر و تعداد ۸۴ بیمار بوسلیه AVF و  ۱۵ بیمار با رگ مصنوعی دیالیز میشوند.
همچنین دکتر تجلی ذکر کرد که با حمایت ریاست دانشگاه و معاونین محترم دانشگاه و ریاست بیمارستان، قصد تاسیس و راه اندازی بخش پیوند جهت انجام پیوند کلیه و کبد برای بیماران نیازمند استان را دارد و انشاالله در اینده نزدیک شاهد درمان این بیماران در استان خواهیم بود.

https://stnews.ir/short/eoj0D
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: