مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
استاندار هرمزگان گفت:تجیهزات این بیمارستان در مرحله سفارش گذاری وتامین هستندکه امیدواریم تا سه ماه آیند بتوانیم کار تجهیز بیمارستان را آغاز کنیم.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : استاندار هرمزگان با بیان اینکه عملیات اجرایی بیمارستان دوم میناب پیشرفت فیزیکی خوبی را سپری می کند گفت : تلاش می شود تا با انجام باقیمانده کارها این بیمارستان برای هفته دولت آماده شود.
مهدی دوستی استاندار هرمزگان در بازدید نیمروزی خود از پروژه های نیمه تمام از بیمارستان دوم شهرستان اظهار داشت:بیمارستان دوم یکی از پروژه های مهم این شهرستان و استان است که در حال انجام است که بخش سازه آن در حال انتهایی قرار دارد وبخش تاسیسات آن هم در حال انجام است.
وی با بیان اینکه بخشی از خرید های این پروژه مهم درمانی باقی مانده است افزود: موتور مربوط به آسانسور وبرخی از تابلوها و کارهای انتهایی آن باقی مانده است که در هفته های آتی با انجام این اقدامات کار خروج از اتاقها نیز آغاز می شود.دوستی گفت: نیروی انسانی این بیمارستان بخش از آن در آزمون قبلی انجام شده است وبخش دیگر آن در آزمونهای پیش رو انجام می شود.
استاندار هرمزگان گفت:تجیهزات این بیمارستان در مرحله سفارش گذاری وتامین هستندکه امیدواریم تا سه ماه آیند بتوانیم کار تجهیز بیمارستان را آغاز کنیم.
وی با اشاره به دانشکده علوم پزشکی شرق هرمزگان که یکی از مطالبه های مردم بوده است و کار پذیرش دانشجو را نیز آغاز کرده بود عنوان کرد: دانشکده و بیمارستان نباید جزایر مستقلی باشند بلکه بایدبستر آموزش در بیمارستان ایجاد شود که تمهیدات لازم برای این کار دیده شده است. دوستی خاطر نشان کرد : این کار یا با اتصال و الحاق در هفته های انجام می شود ویا با اضافه شدن فضایی برای اینکار بتوانیم شبکه کاملی از تربیت دانشجو در استان وشهرستان داشته باشیم.
1403/03/22 12:22
1403/03/21 17:29
1403/03/21 14:06
1403/03/21 14:03
1403/03/21 13:04
1403/03/21 13:02
1403/03/21 12:48