واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان

جهش ۳ برابری نیروگاه‌های خورشیدی تا پایان سال

ثبت‌نام فوری در سامانه مهرسان برای خرید ۲۰ ساله برق تضمینی

در یک حرکت تحول‌آفرین، استان مرکزی برنامه‌های بلندپروازانه‌ای برای توسعه انرژی خورشیدی در دست اجرا دارد. بر اساس اعلام رسمی شرکت توزیع نیروی برق استان، ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی تا پایان سال جاری با رشد ۳ برابری به ۵۰۰ مگاوات خواهد رسید. شهروندان و سرمایه‌گذاران می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه مهرسان از مزایای منحصر به فرد این طرح شامل قراردادهای ۲۰ ساله خرید تضمینی برق، تسهیلات ویژه بانکی و معافیت‌های مالیاتی بهره‌مند شوند. هم‌اکنون بیش از ۱۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سطح استان به بهره‌برداری رسیده و به شبکه سراسری متصل شده است.

خبرگزاری علم وفناوری از استان مرکزی گزارش می دهد:

فرایند احداث نیروگاه‌های خورشیدی حمایتی و انشعابی در استان مرکزی

 محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی روند احداث نیروگاه‌های خورشیدی حمایتی و انشعابی تا سقف ۲۰۰ کیلووات را تشریح کرد. 

وی با اشاره به سیاست‌های تشویقی دولت برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، تأکید کرد که متقاضیان می‌توانند درخواست خود را از طریق سامانه مهرسان ثبت کنند. 

محمودی افزود: شرکت‌های توزیع نیروی برق استان‌ها با متقاضیان همکاری می‌کنند و دفاتر بازار برق یا انرژی‌های تجدیدپذیر مسئول رسیدگی به درخواست‌ها هستند. 

وی همچنین توضیح داد: متقاضیان باید مدارک و مستندات خود را در سامانه مهرسان بارگذاری کنند تا مراحل بعدی اجرایی شود. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت:بر اساس ماده ۶۱ اصلاح الگوی مصرف، قرارداد خرید تضمینی برق به مدت ۲۰ سال با متقاضیان منعقد خواهد شد و پس از این مرحله، متقاضیان می‌توانند پیمانکار مورد تأیید ساتبا را انتخاب کرده و قرارداد احداث نیروگاه را منعقد کنند. 

محمودی افزود: پس از احداث نیروگاه خورشیدی توسط پیمانکار، تست اولیه نیروگاه توسط ناظر شرکت توزیع نیروی برق استان انجام می‌شود و در نهایت نیروگاه به شبکه برق متصل خواهد شد. 

وی تأکید کرد: پس از اتصال نیروگاه به شبکه، پروانه بهره‌برداری صادر خواهد شد و متقاضیان می‌توانند از مزایای اقتصادی این طرح بهره‌مند شوند. 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی خاطرنشان کرد که این طرح با هدف کاهش وابستگی به منابع فسیلی و افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد مصرفی شهروندان اجرا می‌شود. 

وی همچنین از برنامه‌های آتی برای توسعه بیشتر نیروگاه‌های خورشیدی در استان خبر داد و افزود که حمایت‌های دولتی و تسهیلات بانکی برای متقاضیان در نظر گرفته شده است. 

وی گفت: که استان مرکزی با اتخاذ سیاست‌های حمایتی و توسعه‌ای، در مسیر بهره‌گیری گسترده از انرژی خورشیدی قرار دارد و تلاش‌ها برای کاهش موانع و ترویج این فناوری همچنان ادامه دارد. 

وی بابیان اینکه برنامه احداث انرژی های تجدید پذیر تا پایان سال جاری ۵۰۰مگاوات است،افزود: تاکنون بیش از ۱۲۰مگاوات انرژی خورشیدی در سطح استان وارد مدار شده و به شبکه توزیع برق متصل شده است . 

وی افزود:در سه سال اخیر میزان استقبال عمومی از نصب پنل‌های خورشیدی افزایش یافته است و این موضوع نشان‌دهنده رشد آگاهی شهروندان نسبت به مزایای اقتصادی و زیست‌محیطی این فناوری است.

خبرنگار: طاهره جوکار

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/4LOWw
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: