مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
محققان دریافته اند تخم مرغ سرشار از مواد مغذی است و در کاهش سطح تری گلیسیرید خون نقش اساسی دارد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : تخممرغ بیشتر از بسیاری از خوراکیهای پرطرفدار دارای ویتامین، مواد معدنی و اسیدهای آمینه است. سلنیوم، فسفر، کولین و ویتامین B12 بهعنوان مهمترین مواد مغذی تخممرغ شناخته میشود و در نتیجه مصرف تخممرغ نه تنها مواد مغذیِ لازمِ بدن را تامین میکند، بلکه باعث جلوگیری از پیری می شود.
تریگلیسیرید (Triglycerides)، نوعی چربی است که در خون وجود دارد. بدن کالری مازاد خوراکیها را به تریگلیسیرید تبدیل میکند. مقدار زیاد تریگلیسیرید احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سکته را افزایش میدهد. چربی بیشازحد دور کمر، از افزایش سطح تریگلیسیرید حکایت دارد. خوشبختانه سطح این ماده مضر را بهراحتی میتوان با خوردن تخممرغ کاهش داد.
تخممرغ، سپری در مقابل بیماری قلبی ایجاد میکند. حتی افراد مبتلا به پیشدیابت (prediabetes ) و دیابت نوع دوم نیز پس از خوردن خوراکیهای سرشار از تخممرغ، مقاومت بیشتری در برابر بیماری قلبی پیدا میکنند. بر اساس تحقیقاتی که به آن اشاره کردیم، افرادی که روزی یک تخممرغ مصرف میکنند، حدود ۲۰ درصد کمتر در معرض بیماری قلبی قرار دارند.
سلولهای خاکستری مغز برای افزایش عملکرد نیاز به ویتامین D دارند. در این زمینه نیز میتوان از تخممرغ کمک گرفت. تخممرغ سرشار از ویتامین D است. از طرف دیگر تخممرغ دارای مادهای با نام کلوئین است. به لطف این ماده، نرونهای مغز تقویت میشود. مصرف کالوئین، رشد مغز نوزاد و جنین را به دنبال دارد. در نتیجه بانوان باردار و شیرده بهتر است تخممرغ را به وعدههای غذایی خود اضافه کنند.
بیماران مبتلا به فشار خون زیاد و دیابت نیز بهتر است در مصرف تخممرغ جانب احتیاط را نگه دارند. دو وعده تخممرغ در هفته از وعدههای غذایی است که به این افراد پیشنهاد میشود.
1403/03/22 12:22
1403/03/21 17:29
1403/03/21 14:06
1403/03/21 14:03
1403/03/21 13:04
1403/03/21 13:02
1403/03/21 12:48