پزشکی و سلامت

ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره

ایمنی غذا با هماهنگی بین بخشی موثر است و توليد مواد غذايي سالم نيازمند انسجام و هماهنگي بين دستگاههاي دست اندركار توليد مواد غذايي از جمله جهاد كشاورزي، دامپزشكي، معاونت غذا و دارو و غیره است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مرکزی؛ سلامت مردم در گروی ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره می باشد. تولید غذای سالم باید در زنجیره غذایی قرار گیرد و این موضوع درزنجیره غذا ازپیش از تولید باید لحاظ شود. بروزرسانی قوانین قدیمی و اجرایی‌ سازی احکام اجرایی نشده‌ برنامه‌ های توسعه گذشته می‌ تواند در حل چالش‌ های حوزه ایمنی غذایی راهگشا باشد.

مریم کلبعلی سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اراک با اشاره به ضرورت تقویت تولید داخلی مواد اولیه در صنعت غذا، ایجاد بسته‌های حمایتی، تشویق به سرمایه‌گذاری در محصولات زیربنایی، کاهش فعالیت بازارهای موازی و ارتقای ضوابط تولیدی را از جمله اقدامات مؤثر در حوزه غذایی دانست.

 


 

 

ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره

وی بیان کرد: ایجاد زیرساخت‌ های مناسب، اعطای تسهیلات به سرمایه‌ گذاران و تسهیل فرآیند صدور مجوزها با همکاری ارگان‌ های ذی‌ربط می‌تواند زمینه جذب سرمایه‌ گذاران داخلی و خارجی را فراهم کند. همچنین بکارگیری سیاست‌های تشویقی کارآمد، راه را برای توسعه تولید تجاری مواد اولیه غذایی هموار می‌ سازد.

وی با اشاره به اهمیت ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره، گفت: هماهنگی مستمر میان دستگاه‌ هایی نظیر دامپزشکی، جهاد کشاورزی، اداره کل نظارت بر ضوابط، معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی نقش اساسی در کنترل زنجیره تولید و عرضه ایفا می‌کند. 

وی افزود: در حوزه واردات، تسریع فرآیند های ترخیص کالا از طریق تفویض اختیار به مسئولین فنی شرکت‌ های واردکننده و استفاده از ظرفیت سامانه TTAC، موجب افزایش دقت و سرعت در صدور مجوز مصرف شده و امکان پایش بهتر کیفیت محصولات وارداتی را فراهم کرده است.

خبرنگار: فاطمه زهرا سلیمی

 

 

https://stnews.ir/short/VlLZY
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: