پزشکی و سلامت

مصرف کنجد برای چه کسانی توصیه نمی شود؟

سازمان غذا و داروی ایالات متحده، کنجد را نهمین ماده اصلی آلرژی‌زا اعلام و تأکید کرده که اگر آلرژی دارید در مصرف این خوراکی،‌ شبیه سایر محصولات آلرژی‌زا احتیاط کنید.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : کنجد حاوی انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالم‌ است و می‌تواند به سلامت قلب، دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک کند.

سایت اطلاعات پزشکی هلت‌لاین اعلام کرده ۳۰ گرم کنجد، حدود ۳٫۵ گرم فیبر دارد و افراد براساس جنسیت می‌توانند روزانه ۲۲ تا ۳۴ گرم فیبر مصرف کنند، اما شاید این موضوع را ندانید که استفاده از این ماده خوراکی مغذی برای همه توصیه نمی‌شود.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده، کنجد را نهمین ماده اصلی آلرژی‌زا اعلام و تأکید کرده که اگر آلرژی دارید در مصرف این خوراکی،‌ شبیه سایر محصولات آلرژی‌زا احتیاط کنید.

همچنین کسانی که از بیماری التهاب روده رنج می‌برند نباید مغزها و دانه‌ها را مصرف کنند که کنجد هم جزو آنهاست.

دانه‌های کنجد حاوی اگزالات هم هستند و می‌توانند سنگ‌های کلیه را تشدید ‌کنند و برای افراد دارای سابقه ابتلا به سنگ کلیه توصیه نمی‌شود.

https://stnews.ir/short/VJOEp
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: