پزشکی و سلامت

ممنوعیت ارائه مواد غذایی ناسالم در پروازها، گامی در جهت ارتقای سلامت مسافران

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از ممنوعیت ارائه مواد غذایی ناسالم در تمام پروازهای داخلی و خارجی کشور از ابتدای دی ماه خبر داد و تاکید کرد که این تصمیم با هدف ارتقای سلامت مسافران و ترویج مصرف مواد غذایی سالم‌تر اتخاذ شده است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : دکتر احمد اسماعیل‌زاده اعلام کرد که پس از مذاکرات و جلسات متعدد با سازمان هواپیمایی و خطوط هوایی، تصمیم گرفته شده است که از تاریخ اول دی ماه، مواد غذایی مانند نوشابه، دنت، ژله و نوشیدنی‌های میوه‌ای از منوی پروازها حذف شود. به جای این محصولات ناسالم، گزینه‌هایی سالم‌تر مانند آب معدنی، آب گازدار، پوره میوه، سمنو و آبمیوه ۱۰۰ درصد طبیعی در دسترس مسافران قرار خواهد گرفت.

این تصمیم در پی درخواست‌های مکرر دفتر بهبود تغذیه جامعه و به منظور فرهنگ‌سازی برای مصرف مواد غذایی سالم‌تر در سطح جامعه گرفته شده است. وزارت بهداشت نیز بر اجرای دقیق این مصوبه نظارت خواهد کرد.

https://stnews.ir/short/VM9mK
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: