پزشکی و سلامت

امنیت غذایی با بهره گیری از صنایع لبنی

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: فعالیت در صنایع تولیدی به خصوص تولید لبنیات و محصولات جانبی بسیار مهم و حساس است که مستقیما به امنیت غذایی جامعه گره خورده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مرکزی؛ شرکت‌های تولیدکننده انواع محصولات لبنی از جمله تولیدکنندگانی هستند که محصولات تولیدی آنها تاثیر بسزایی در امنیت غذایی جامعه دارد، محصولاتی که مصرف سرانه‌شان در هر کشوری، یکی از مولفه‌ های توسعه و سلامت آن کشور، شناخته می‌شود و میزان مصرف لبنیات با توجه به منابع سرشار کلسیم، پروتئین، ویتامین دی و … نهفته در آنها، تاثیر مستقیمی در سلامت جامعه دارد.

دکتر علی علیمحمدی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کار در واحدهای تولیدی لبنیات، متفاوت است. این محصولات جزء  موارد پرمصرف و دارای جایگاه و اهمیت بوده و است از همین رو این معاونت تمام تلاش خود را برای برطرف نمودن چالش های پیش رو و احتمالی انجام خواهد داد و برای تسهیل در امور تولیدی این واحدها گام برخواهد داشت .
وی تاکید کرد : ناترازی ارز و انرژی و سایر موارد،فعالیت ادامه حیات در این واحدها را بسیار دشوار کرده است .

 

امنیت غذایی با بهره گیری از صنایع لبنی

وی خاطر نشان کرد : در کنار دشواری های پیشرو در این صنایع،رقابت و تولید محصول با کیفیت و ماندن در بازار مصرف یکی دیگر از چالش های این واحدها است که کارشناسان معاونت غذا و دارو در این زمینه همواره حامی و ناظر واحدها بوده و هستند.

 

علی علیمحمدی بیان کرد: هرچه محصولات تولیدی واحدهای تولیدی  با کیفیت باشد،معاونت غذا و دارو اراک نیز ضمن استقبال از هرگونه حمایت، برای تسهیل در تولید و برطرف کردن موانع پیش رو،تلاش خواهد کرد.

 

وی در پایان گفت : به دلیل حساسیت بالای محصولات تولیدی این واحدها،هرگونه اشتباه در خط تولید و خروجی این صنایع هرچند کم و کوچک،مخاطرات و چالش های بعضا بزرگ و حتی غیرقابل جبرانی را درپی خواهد داشت که نظارت و حمایت معاونت غذاودارو در راستای کمک و با نگاه توسعه محوری صنایع تولیدی لبنیات است.

 

خبرنگار: فاطمه زهرا سلیمی

https://stnews.ir/short/V9mmP
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: