مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: در سحری از غذاهای کمچرب و غلات کامل استفاده شود تا انرژی لازم برای روزهداری تأمین گردد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : دکتر محسن تقی زاده متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه، در گفتگویی به بررسی راهکارهای تغذیهای مؤثر برای حفظ سلامت روزهداران در ماه مبارک رمضان پرداخت و اظهار کرد: مواد غذایی مصرفی باید از گروههای مختلف شامل سبزیجات، میوهها، نان و غلات و فرآوردههای پروتئینی تشکیل شود.
وی افزود: در این ماه، مصرف برخی گروههای غذایی مانند نان و غلات و همچنین چربیها باید کاهش یابد، در حالی که بر مصرف میوهها و سبزیجات افزوده شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: بهتر است افطار را با یک لیوان آب گرم یا چای کمرنگ و چند دانه خرما آغاز کنیم؛ از مصرف شیرینیهای پرچرب همچون زولبیا و بامیه به دلیل قندهای ساده و اثرات منفی آن بر قند خون، به شدت پرهیز شود.
تقی زاده ابراز کرد: در سحری از غذاهای کمچرب و غلات کامل استفاده شود تا انرژی لازم برای روزهداری تأمین گردد.
وی با اشاره به مصرف آب در فاصله بین افطار تا سحری تاکید کرد: توجه به مصرف آب در فاصله بین افطار تا سحری و انتخاب مواد غذایی سالم و مناسب میتواند به سلامت روزهداران کمک کرده و از بروز مشکلات گوارشی در آنها جلوگیری کند.
انتهای پیام/
1403/03/22 12:22
1403/03/21 17:29
1403/03/21 14:06
1403/03/21 14:03
1403/03/21 13:04
1403/03/21 13:02
1403/03/21 12:48