پزشکی و سلامت

تقی زاده

راهکارهایی برای حفظ سلامت روزه‌داران در ماه مبارک رمضان

متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: در سحری از غذاهای کم‌چرب و غلات کامل استفاده شود تا انرژی لازم برای روزه‌داری تأمین گردد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : دکتر محسن تقی زاده متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه، در گفتگویی به بررسی راهکارهای تغذیه‌ای مؤثر برای حفظ سلامت روزه‌داران در ماه مبارک رمضان پرداخت و اظهار کرد:  مواد غذایی مصرفی باید از گروه‌های مختلف شامل سبزیجات، میوه‌ها، نان و غلات و فرآورده‌های پروتئینی تشکیل شود.

وی افزود: در این ماه، مصرف برخی گروه‌های غذایی مانند نان و غلات و همچنین چربی‌ها باید کاهش یابد، در حالی که بر مصرف میوه‌ها و سبزیجات افزوده شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: بهتر است افطار را با یک لیوان آب گرم یا چای کم‌رنگ و چند دانه خرما آغاز کنیم؛ از مصرف شیرینی‌های پرچرب همچون زولبیا و بامیه به دلیل قندهای ساده و اثرات منفی آن بر قند خون، به شدت پرهیز شود.

تقی زاده ابراز کرد: در سحری از غذاهای کم‌چرب و غلات کامل استفاده شود تا انرژی لازم برای روزه‌داری تأمین گردد.

وی با اشاره به مصرف آب در فاصله بین افطار تا سحری تاکید کرد: توجه به مصرف آب در فاصله بین افطار تا سحری و انتخاب مواد غذایی سالم و مناسب می‌تواند به سلامت روزه‌داران کمک کرده و از بروز مشکلات گوارشی در آنها جلوگیری کند.

 

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/NKnxp
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: