مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
متخصصان تغذیه و نانوایی توصیه میکنند که نانهای تهیه شده با آرد کامل و سبوسدار باید پس از خنک شدن کامل بستهبندی شوند تا از کاهش کیفیت و تغییر بافت جلوگیری شود و خواص تغذیهای آنها حفظ گردد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : مصرفکنندگان نانهای سبوسدار باید دقت کنند که نان را در حالت داغ و تازه پخت شده مستقیماً داخل نایلون قرار ندهند. قرار دادن نان داغ در بستهبندیهای پلاستیکی باعث ایجاد رطوبت داخلی شده که منجر به له شدن سطح نان، کاهش کیفیت ظاهری و ایجاد بافت لاستیکی و غیرقابل برش میشود.
نانهای تولید شده با آرد کامل به دلیل برخورداری از مواد مغذی و فیبرهای طبیعی، خواص تغذیهای بالایی داشته و میتوانند در ایجاد سیری سلولی موثر باشند، که این موضوع به بهبود سلامت عمومی کمک میکند.
از سوی دیگر، کارشناسان توصیه میکنند که مصرفکنندگان در صورت امکان، نانهای محلی و سبوسدار را ترجیح دهند و همچنین در استانها و شهرستانها برای تهیه آرد کامل و با کیفیت تلاش کنند تا ضمن حمایت از تولیدات بومی، سلامت خانوادهها نیز ارتقا یابد.
این اقدامات ساده میتواند به حفظ کیفیت نان، ارتقای ارزش غذایی آن و رضایت بیشتر مصرفکنندگان منجر شود.
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53