حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/12/05 شمسی | 2026/02/24 میلادی
اولین همایش ملی فناوری‌های نرم

دانشگاه اصفهان برگزار میکند

اولین همایش ملی فناوری‌های نرم "هوش مصنوعی و علوم انسانی دیجیتال"

اولین همایش ملی فناوری‌های نرم با موضوع هوش مصنوعی و علوم انسانی دیجیتال اردیبهشت سال آینده (1405)در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

ارسال 80 اثر شاخص از دانشگاه اصفهان به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی حرکت

دبیر علمی هجدهمین جشنواره حرکت (بخش دانشگاه) دانشگاه اصفهان:

ارسال 80 اثر شاخص از دانشگاه اصفهان به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی حرکت

دبیر علمی هجدهمین جشنواره حرکت (بخش دانشگاه) دانشگاه اصفهان اعلام کرد: تعداد 80 اثر شاخص برگزیده از جشنواره حرکت دانشگاه اصفهان برای شرکت در رقابتها به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی حرکت ارسال شده است. این آثار در حوزه رقابتی بیشتر رویداد علمی و فعالیت آموزشی و فناوری و نوآوری‌های اجتماعی را شامل میشوند.

آغاز ثبت‌نام در طرح‌های «شهید وزوایی»، «آموزش‌یار» و «پژوهش‌یار» بنیاد ملی نخبگان

آغاز ثبت‌نام در طرح‌های «شهید وزوایی»، «آموزش‌یار» و «پژوهش‌یار» بنیاد ملی نخبگان

در راستای حمایت هدفمند از استعدادهای برتر و توسعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی در میان دانشجویان کشور، بنیاد ملی نخبگان از آغاز ثبت‌نام در سه طرح ملی «شهید وزوایی»، «آموزش‌یار» و «پژوهش‌یار» خبر داد؛ طرح‌هایی که با هدف تقویت بنیه علمی، آموزشی و فرهنگی دانشجویان مستعد، از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ به‌مدت یک ماه در سامانه «سینا» آغاز شده است.

راه‌اندازی نخستین مینی‌پایلوت تخصصی فرآوری در یزد

راه‌اندازی نخستین مینی‌پایلوت تخصصی فرآوری در یزد

هیئت علمی، موسس و مدیر عامل شرکت نانو کیمیای کویر یزد در حاشیه بازدید از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: نخستین مینی‌پایلوت تخصصی فرآوری محصولات دارویی، کشاورزی و زیست‌فناوری با هدف توسعه فناوری‌های بومی و تسهیل تجاری‌سازی ایده‌های نو در استان یزد راه‌اندازی شد.

برای نخستین بار در یزد؛ ساخت دریچه قلب از بافت دهلیز قلب بیمار

برای نخستین بار در یزد؛ ساخت دریچه قلب از بافت دهلیز قلب بیمار

نخستین بار در یزد،ساخت دریچه قلب از بافت دهلیز قلب دختری ٩ ساله، با موفقیت انجام شد.

اجرای طرح رایگان دوگانه‌سوز کردن خودروها

آمادگی کامل استان مرکزی برای تأمین سوخت زمستانی

اجرای طرح رایگان دوگانه‌سوز کردن خودروها

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه مرکزی اعلام کرد: تمامی تمهیدات لازم برای تأمین سوخت زمستانی، پایداری شبکه توزیع و افزایش استفاده از CNG در سطح استان و استان‌های همجوار فراهم شده است.

Image

دستاوردها

دستاوردها