دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ,پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و نوآوری

سرای نوآوری «فناوری‌های شیلاتی و پرورش ماهیان خاویاری» تاسیس می‌شود

مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی «سرای نوآوری فناوری‌های شیلاتی و پرورش ماهیان خاویاری»، «سرای نوآوری فناوری‌های زیستی و فراسودمندها» و «سرای نوآوری کشاورزی» در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : قباد بهزادی پور، مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در سی و سومین جلسه شورای مدیریت فعالیت های دانش بنیان با اشاره به بررسی طرح توجیهی سه سرای نوآوری در این جلسه، گفت: بررسی طرح توجیهی سرای نوآوری «فناوری‌های شیلاتی و پرورش ماهیان خاویاری» دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان دستور کار ابتدای این جلسه بود که اختصاص به راه اندازی بخش تکثیر ماهیان خاویاری و عمل آوری آن‌ها بود.

وی ادامه داد: استخراج عصاره خاویار جهت استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی، تهیه چرم از پوست ماهیان خاویاری، استخراج گوانین و ساخت مروارید مصنوعی از فلس ماهیان استخوانی، بخشی از اهداف تکثیر و عمل آوری ماهیان خاویاری است که در این جلسه برنامه عملیاتی و ایدههای مرتبط با تولید محصول توسط واحد دانشگاهی تبیین شد و جمع بندی نهایی اعضای شورا، اعطای مجوز تأسیس به این سرای نوآوری بود.

مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: بررسی طرح توجیهی تأسیس سرای نوآوری «فناوری‌های زیستی و فراسودمندها» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز در ادامه این جلسه مطرح شد که اختصاص به کشت ریز جلبک سبز– آبی اسپرولینا، پرورش گوساله‌های گوشتی و همچنین تولید و تکثیر بذرهای اصلاح شده و تکثیر درختان هسته دار از طریق کشت بافت دارد. اعضا ضمن بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود با تعیین شرط ارتباط بخشی بیشتر با حوزه اصلی فعالیت خود که کشت ریز جلبک است، با اعطای مجوز تأسیس به این سرای نوآوری موافقت کردند.

به نقل از معاونت فناوری دانشگاه آزاد، بهزادی پور با بیان اینکه در حوزه زیست فناوری جلبک، ظرفیت‌های داخلی امروز تنها توان تأمین ۱۰ درصد از نیاز کشور را دارد، خاطر نشان کرد: با توجه به برنامه‌های ارائه شده و پروژه های مرتبط می توان به یاری این سرای نوآوری در حل مسئله حوزه تخصصی ذکر شده اندیشید.

مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اعطای مجوز تأسیس به سرای نوآوری کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب به عنوان سومین سرای مورد تایید اعضای سی و سومین شورای مدیریت فعالیت های دانش بنیان، افزود: قرار است سرای نوآوری کشاورزی واحد سراب با بهره گیری از ظرفیت های بالقوه این شهرستان در حوزه تولید فناورانه ماهی تخم چشم زده و کاشت محصولات نوآورانه زراعی فعالیت کند که با توجه به طرح توجیهی ارائه شده، این سرا ابزارهای لازم برای بالفعل کردن این ظرفیت‌ها را داراست.

وی با بیان اینکه سراهای نوآوری با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود باید بستر را برای رشد و ارتقای هر چه بیشتر شاخصه‌های اقتصادی و نوآوری در کشور مهیا کنند، تصریح کرد: ساز و کار سراهای نوآوری به شکلی ترسیم شده که به شکل عملیاتی در خدمت رفع نیازهای روز مردم و جامعه باشد. هر استان بنا به ظرفیت های منحصربفرد خود می تواند در مسیر گره گشایی از نیازهای مردم و جامعه گام بردارد که این مهم در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اهداف اصلی شورای مدیریت فعالیت های دانش بنیان محسوب می‌شود.

https://stnews.ir/short/NE50l
اخبار مرتبط

با اعلام فراخوان «مسیر» صورت گرفت؛

آغاز پذیرش عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس

1403/03/21 18:43

در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان؛

جلسه‌ گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج و جمعی از شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان برگزار شد

1403/03/21 10:49

گفتگوی با رییس صندوق نوآوری و شکوفایی؛

«تولیدفراسرزمینی» ۱۵ محصول دانش‌بنیان/ایجاد۱۰۰۰خط تولید در ۱۲ سال

1403/03/21 09:54

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: