علمی، پژوهشی و فناوری

برگزاری اولین کنفرانس بین المللی زهرشناسی و پادزهر در منطقه ؛

آمادگی موسسه رازی برای انتقال فناوری تولید پادزهر به کشورها

رئیس بخش جانوران سمی موسسه رازی گفت: ما نه‌تنها می‌توانیم محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم، بلکه امکان انتقال فناوری تولید پادزهر به سایر کشورها نیز وجود دارد. این رویکرد می‌تواند در آینده به یکی از ظرفیت‌های مهم موسسه رازی تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان البرز، عباس زارع میرک آبادی، رئیس بخش جانوران سمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی خبر داد: کنفرانس بین‌المللی زهرشناسی و پادزهر، برای نخستین بار در سطح منطقه، توسط موسسه رازی و با حمایت مستقیم سازمان بهداشت جهانی (WHO) در روزهای 29 و 30 بهمن‌ماه برگزار شد و میزبان متخصصان و پژوهشگران برجسته از سراسر جهان بود.

وی گفت: موسسه رازی به‌عنوان یکی از مراکز استاندارد تولید پادزهر در جهان شناخته می‌شود و برگزاری این کنفرانس بین‌المللی، فرصتی برای معرفی توانمندی‌های کشور در این حوزه و ایجاد همکاری‌های علمی و تحقیقاتی با مراکز معتبر جهانی است و این رویداد در راستای گسترش تعاملات بین المللی و دیپلماسی علمی صورت گرفت که یکی از رویکردهای موسسه رازی در سده دوم فعالیت است.

رئیس بخش جانوران سمی موسسه رازی با اشاره به اینکه در این رویداد با حضور شرکت‌کنندگانی از پنج قاره، موسسه رازی به‌عنوان یک قطب علمی و تولیدی در زمینه پادزهر به جامعه جهانی معرفی گردید، اذعان کرد: این رویداد می‌تواند همکاری‌های مشترک تحقیقاتی و تولیدی را با کشورهای مختلف گسترش دهد. کنفرانس مذکور دربرگیرنده مباحث گسترده‌ای در زمینه زهرشناسی و تولید پادزهر است.

زارع میرک آبادی ادامه داد: برخی از محورهای کلیدی آن موضوعاتی نظیر شناخت مکانیزم زهرها و تاثیر آن بر بدن انسان، روش‌های اورژانسی درمان مصدومان گزیدگی در بیمارستان‌ها، فناوری‌های نوین در تولید پادزهر و کاهش هزینه‌های تولید برای دسترسی کشورهای در حال توسعه، بررسی پادزهرهای موسسه رازی و مقایسه آن با نمونه‌های بین‌المللی، همچنین حضور پژوهشگران و شرکت‌های بین‌المللی است.

رئیس بخش جانوران سمی موسسه رازی تصریح کرد: در این کنفرانس، متخصصانی از کشورهای مختلف از جمله برزیل، کاستاریکا و انگلستان حضور داشتند. همچنین کشورهای آسیایی و خاورمیانه مانند تایلند، نپال و عمان نیز علاقه‌مند به همکاری با مؤسسه رازی هستند. پادزهرهای تولیدی موسسه رازی از مزیت‌های قابل‌توجهی برخوردارند که بسیاری از نمونه‌های جهانی، فاقد آن هستند.

وی با بیان اینکه ویژگی پلی‌والان (چندگانه بودن) و ظرفیت بالای خنثی‌سازی زهر، باعث شده تا کشورهای متعددی برای تأمین پادزهر از مؤسسه رازی درخواست همکاری کنند، به توسعه همکاری‌های بین‌المللی و فروش فناوری تولید پادزهر اشاره و مطرح کرد: یکی از اهداف اصلی این کنفرانس، افزایش تعاملات علمی و تحقیقاتی میان موسسه رازی و سایر مراکز بین‌المللی است.

رئیس بخش جانوران سمی موسسه رازی عنوان کرد: ما نه‌تنها می‌توانیم محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم، بلکه امکان انتقال فناوری تولید پادزهر به سایر کشورها نیز وجود دارد. این رویکرد می‌تواند در آینده به یکی از ظرفیت‌های مهم موسسه رازی تبدیل شود.

زارع میرک آبادی با اشاره به نتایج و چشم‌انداز کنفرانس، گفت: برگزاری این کنفرانس بین‌المللی، علاوه بر ارتقای دانش جهانی در زمینه زهرشناسی، فرصتی برای افزایش ارتباطات علمی و همکاری‌های بین‌المللی در حوزه تولید پادزهر می باشد. همچنین، این رویداد می‌تواند زمینه‌ساز کاهش قیمت پادزهرها و دسترسی بهتر کشورهای در حال توسعه به این محصولات حیاتی شود.

 

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/Vmwxk
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: