علمی، پژوهشی و فناوری

کارشناس تولید انرژی‌های نو مطرح کرد:

انرژی خورشیدی راهکاری برای حل بحران برق

کارشناس تولید انرژی‌های نو گفت: کمبود برق و بحران انرژی، چالشی جدی برای کشور است. استفاده از انرژی خورشیدی، به عنوان یک منبع پاک و تجدیدپذیر، می‌تواند گامی مؤثر در جهت حل این مشکل و تأمین پایدار انرژی باشد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : به نقل از «موج‌رسا»؛پیمان بنالیان گفت: ایران با چالش جدی کمبود انرژی به‌ویژه در بخش برق رو‌ به‌ رو است.وی با بیان اینکه این مسئله باعث شده تا تعهدات بین‌المللی برای کاهش مصرف انرژی و حرکت به سمت منابع تجدیدپذیر بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، افزود: در این میان، انرژی خورشیدی به‌عنوان یکی از در دسترس‌ترین و کارآمدترین منابع تجدیدپذیر در ایران شناخته شده است.

کارشناس تولید پراکنده، انرژی‌های نو با تاکید بیان کرد: وزارت نیرو در راستای حل این مشکل بخشنامه‌های متعددی را برای گسترش استفاده از پنل‌های خورشیدی به اقشار مختلف جامعه، اصناف و صنایع ابلاغ کرده است.

وی با بیان اینکه هدف اصلی از این اقدامات جبران کمبود انرژی و بهبود وضعیت تأمین برق از طریق انرژی‌های پاک است، ادامه داد: در حال حاضر طرح‌های متنوعی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در مقیاس‌های مختلف، از جمله نیروگاه‌های کشاورزی، صنعتی، دولتی و نیروگاه‌های خانگی در دست اجرا است.

بنالیان تصریح کرد: دولت، با هدف ایجاد یک الگوی پیشرو تمامی ادارات دولتی را ملزم کرده تا بخشی از انرژی مصرفی خود را از طریق نیروگاه‌های خورشیدی تأمین کنند. 

وی خاطرنشان کرد: در صورت عدم اجرای این دستورالعمل ادارات متخلف مشمول جریمه خواهند شد.

کارشناس تولید پراکنده، انرژی‌های نو با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و کشاورزان و صاحبان چاه‌های کشاورزی که از برق دولتی استفاده می‌کنند، ملزم به تأمین بخشی از انرژی مورد نیاز خود از طریق سیستم‌های خورشیدی هستند، افزود: این امر علاوه بر کاهش وابستگی به منابع انرژی فسیلی به کاهش هزینه‌های انرژی در بخش کشاورزی نیز کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: دولت با در نظر گرفتن بسته‌های تشویقی و تسهیلات گوناگون سعی در ترغیب بخش‌های مختلف جامعه به سرمایه‌گذاری در انرژی خورشیدی دارد، این اقدامات شامل اعطای وام‌های کم‌بهره، ارائه تخفیف‌های مالیاتی و تسهیل فرآیندهای اداری برای اخذ مجوزهای احداث نیروگاه‌های خورشیدی است.

 

 
 

انتهای خبر/

https://stnews.ir/short/NDJ9R
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: