واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ,علمی، پژوهشی و فناوری

در نشست با اصحاب رسانه اعلام شد:

اهم برنامه‌های مخابرات منطقه اصفهان "افتتاح 519پروژه، متمرکز‌سازی و فیبرنوری"

مدیر مخابرات منطقه اصفهان صبح امروز یکشنبه ۱۹ مردادماه در نشستی که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اعلام کرد: مخابرات منطقه اصفهان طبق برنامه‌ای که تا الان نهایی شده از دهه مبارک فجر تا هفته دولت تعداد 519 پروژه را افتتاح خواهد کرد ، همچنین متمرکزسازی را برای ارائه خدمات بهتر و کاهش هزینه ها شروع کرده است، فیبرنوری هم از دیگر اقدامات است که در صورت امضای تفاهمنامه با شهرداری تا پایان سال کل شهر اصفهان به فیبر نوری مجهز میشود.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان: مدیر مخابرات منطقه اصفهان صبح امروز یکشنبه ۱۹ مردادماه در نشستی که به مناسبت روز خبرنگار  در مجتمع فرهنگی مطبوعاتی برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار،گفت: ارتباط سازنده و متقابل اصحاب رسانه با مخابرات می‌تواند گامی سازنده در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد. 

وی افزود: رسانه‌ها نقش بسزایی در جهت آگاهی رسانی و اطلاعات صحیح به مردم را دارند. نقش رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه در از بین بردن توطئه‌های دشمن کاملاً مشهود بود.

اصغر فارقلیطیان  در بخشی از سخنانش، گفت: در این جلسه به اقدامات انجام گرفته مخابرات در چند ماه اخیر و کارها و رویکردهایی که مد نظر قرار داده‌ایم؛ اشاره خواهیم کرد.  

وی با بیان اینکه در مخابرات دائما این موضوع مطرح هست که حرکت‌ها شاید با ساختارهای جامعه همگام نبوده و نتوانستیم نیازهای جامعه را بدرستی برآورده کنیم؛ اظهار کرد: در همین راستا برنامه‌هایی مدنظر قرار گرفته و شروع شده است، برنامه این است که تمام سازمانها و شرکتهای مخابرات در کل کشور از پایین‌ترین تا بالاترین سطح آن همسو شوند، بعنوان مثال در این برنامه ستادهای مخابراتی از لحاظ کاری متمرکز می‌شوند، و کارهای عملیاتی که مردم نیاز دارند، برنامه‌ریزی و گسترده‌تر خواهد شد. متمرکز کردن نیروها در مرکز و استفاده از توانمندی‌هایی آنها بویژه در حوزه‌های تجاری یکی از مواردی است که در این همسویی  مدنظر قرار گرفته است و در کارهایی که تا بحال مخابرات وارد نشده، با توجه به ظرفیت‌ نیروی انسانی و بازنشسته ها ورود پیدا می‌کند، با متمرکز کردن منابع انسانی و برنامه‌هایی که در حوزه مالی و بازرگانی مدنظر قرار گرفته هم باعث کاهش هزینه و هم نزدیکتر شدن مخابرات به مردم و پاسخگویی بهتر به نیازهای آنها خواهد شد. 

وی افزود: در بحث فنی هم کارهای متمرکز مدنظر هست و البته گسترده‌تر خواهد بود، چیزی شبیه اتاق فرمان اورژانس را در بحث مخابرات در برنامه داریم نتیجه این است که به فراخور نیازها خدمات با کیفیت‌تر و با هزینه کمتر ارائه خواهد شد.   

فارقلیطیان اعلام کرد: مخابرات منطقه اصفهان طبق برنامه‌ای که تا الان نهایی شده از دهه مبارک فجر تا هفته دولت تعداد 519 پروژه را افتتاح خواهد کرد که دارای ارزش 362 میلیارد تومان است، البته ممکن است تعداد پروژه‌ها از این عدد هم بیشتر شود منتها این عدد تا الان نهایی شده است. پروژه‌ها هم شامل مباحث سیار و ثابت، پهنای باند و غیره است. برای نیازهایی که وجود دارد به تفکیک پروژه‌ها  تعریف شده است.

وی همچنین در خصوص تعرفه‌ها هم به سوال خبرنگاران پاسخ داد و در ادامه از نظر سود و زیان مخابرات منطقه اصفهان ، تصریح کرد که سال گذشته مخابرات استان اصفهان زیان ده بوده است، اما برنامه‌ریزی‌هایی انجام گرفته است که یکسری هزینه‌ها حذف خواهد شد، تلاش می‌شود ضرر و زیان به حداقل برسد و با تمرکز و قرار گرفتن نفرات در جایگاه درست این مسئله هم رفع گردد. 

وی همچنین گفت: سال گذشته مخابرات منطقه اصفهان 14 رتبه رشد داشته و الان در جایگاه هشتم کشور هستیم. همچنین از نظر سرعت  اینترنت بعد از جنگ هیچ تفاوت سرعتی اتفاق نیفتاده است.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان در ادامه مبحث فیبر نوری و اهمیت توسعه فیبر نوری را از جهت بحث سرقت مس، کاهش مصرف انرژی و مواردی از این قبیل برشمرد و گفت: در خیابان‌های اصلی مسیرها را داریم و نیازی به حفاری جدید نیست، همچنین در حال تعاملات با شهرداری اصفهان هستیم، کارهای کارشناسی در حال انجام است و با نهایی شدن نظرات کارشناسی تفاهمنامه‌ای امضا خواهد شد، ابتدا بصورت پایلوت تجهیز یک منطقه شهرداری به فیبر نوری انجام خواهد شد، مسیر فیبر نوری در کوچه و پس کوچه‌ها باید انجام شود و برنامه این است که کل شهر به فیبر نوری تجهیز گردد.

وی تصریح کرد: همزمان مس را با فیبر نوری جایگزینی می‌کنیم با ترفندی که شمار تلفن هم تغییر نخواهد کرد. و اگر تفاهمنامه به امضا برسد تا هفته آینده، برنامه ما این است که تا آخر سال 1404 کل شهر اصفهان را به فیبر نوری مجهز نماییم. الان هم تقریبا همه بانکها و ارگانها به فیبر نوری مجهز هستند، اجرا شده هم دو تا خیابان است. 

مدیر مخابرات منطقه اصفهان، اعلام کرد: پوشش فیبر نوری در حال حاضر در استان اصفهان 12 هزار کیلومتر است، برای هر منطقه شهرداری اصفهان هم حدود 40 تا 100 کیلومتر پوشش فیبر نوری خواهد بود. در شهرستان های استانها هم کارهایی انجام شده و در خیابانها  فیبر نوری داریم. 

وی اعلام کرد:  برای فیبر نوری با شهرک‌های صنعتی هم داریم کار را جلو میبریم، توافقی داریم، اگر تعاملات خوب پیش رود تا آخر سال می‌توانیم تجهیز به فیبر نوری شهرک‌های صنعتی را تمام کنیم، که از نظر اقتصادی هم بسیار توجیه دارد.  

مدیر مخابرات منطقه اصفهان به نشست اخیر با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان هم اشاره کرد و گفت: اگر زیر ساخت‌ها فراهم گردد، در اصفهان در حوزه فناوری و دانش بنیان خیلی جای پیشرفت و درآمد زایی وجود دارد.

وی در پایان تاکید کرد: مخابرات منطقه اصفهان الان در رابطه با اینترنت اشیا (IOT) برنامه دارد برای شهر هوشمند همچنین در رابطه با صنعت و تجارت؛ گلخانه‌ها و با توجه موضوعاتی مثل انرژی و تولید بحث هوشمندسازی و ارائه سرویسها را دنبال میکند.

 انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/VwyD3
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: