اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران با هدف ایجاد زیرساخت و شتابدهی طرح‌های فناورانه در حوزه صنعت غذا راه‌اندازی شد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :

دکتر رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در خصوص اهداف مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص توضیح داد: این مرکز با هدف تقویت تولید، ارتقای امنیت غذایی و ترویج استفاده از فناوری‌های نوین در صنایع غذایی خاص می‌کوشد نقش مهمی در بومی‌سازی تکنولوژی‌های پیشرفته و در نتیجه استقلال و اقتدار کشور در عرصه بین‌المللی ایفا کند.

وی همچنین به سیاست‌های اهداف بلند مدت این مرکز اشاره کرد و گفت: یکی از این سیاست‌ها توسعه زنجیره ارزش محصولات غذایی خاص است که با هدف بهبود بهره‌وری و فرآیندهای تولید، از تحقیق و توسعه (R&D) در این حوزه حمایت می‌کند. این سیاست‌ها به ایجاد یکپارچگی در راهبردهای مختلف کمک کرده و فرآیند دستیابی به اهداف مرکز را تسهیل می‌کنند.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خاطرنشان کرد: سیاست‌های این مرکز به‌ویژه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی، ترغیب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و توسعه بازارهای جدید برای محصولات غذایی خاص اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، کاربردی کردن دانش و تبدیل علم به فناوری و ارائه خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه از دیگر برنامه‌های این مرکز است. این مرکز با مشارکت سازمان اتکا و مؤسسه آموزشی تحقیقات صنایع دفاعی کشور راه‌اندازی شد.

انتهای پیام

https://stnews.ir/short/NjrPr
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: