مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
تحقیقات نشان داده اند با خوردن یک سیب متوسط تقریبا با وزن 100 گرم، حدود 25 درصد از نیاز روزانه به ویتامین C تامین خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : سیب میوه یکی از مغذی ترین میوه هایی است که مصرف منظم آن هر کس را از ابتلا به بیماری های مختلف مصون نگه می دارد.
تحقیقات نشان داده اند با خوردن یک سیب متوسط تقریبا با وزن 100 گرم، حدود 25 درصد از نیاز روزانه به ویتامین C تامین خواهد شد. سیب یکی از منابع فیبر و آنتی اکسیدان به حساب می آید و عادت به خوردن آن کلسترول خون را کاهش می دهد به خصوص اگر با پوست میل شود.
بررسی ها نشان داده اند مصرف مواد غذایی که مقادیر بالایی کوئرستین دارند، مثل سیب، بهبود دهنده فعالیت های آنتی اکسیدانی در خون هستند و آسیب رسانی کلسترول بد در سیستم گردش خون را به حداقل ممکن می رساند.
در ضمن، افراد سیگاری می توانند با خوردن این میوه احتمال ابتلا به سرطان مثانه را که در آنها بالاست، کاهش دهند.
برخی از مهمترین خواص دارویی سیب درختی عبارتند از: کاهش سطح کلسترول بد، خواص ضد التهابی،آنتی اکسیدان قوی و مهار رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان قوی، تقویت کننده سیستم ایمنی، بسیار مفید برای زنان، پر خاصیت برای مردان، پیشگیری از یبوست، پیشگیری از آسم و آلزایمر، کمک به درمان دیابت، سم زدایی کبد، تنظیم قند خون، کمک به لاغری، مفید برای قلب و تقویت کننده قلب، کمک به درمان عفونت ها، درمان کم خونی، کاهش زمان نقاهت بیماری کرونا، پاک کننده معده و روده، مفید برای اعصاب و روان، تقویت کننده عمومی بدن، تصفیه کننده خون غلیظ و... است.
انتهای پیام/
1403/03/22 12:22
1403/03/21 17:29
1403/03/21 14:06
1403/03/21 14:03
1403/03/21 13:04
1403/03/21 13:02
1403/03/21 12:48