مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
اسماعیلی رئیس پارک علم و فناوری خراسان با اشاره به اینکه کمک به شرکتهای دانشبنیان برای ورود به بازارهای بینالمللی وصادرات محصولات دانش بنیان از اهداف پارک است،گفت: رابطه نزدیک میان صنعت، دانشگاه و پارک علم و فناوری از ارکان اساسی موفقیت ما است و تلاش میکنیم تا پروژههای مشترک بین دانشگاهها و صنایع را تسهیل کنیم.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از خراسان رضوی، با اشاره به اهداف و برنامه های پارک علم و فناوری خراسان،گفت: پارک علم و فناوری استان خراسان با هدف ترویج و توسعه فناوریهای نوین و ایجاد بستر مناسب برای رشد و شکوفایی شرکتهای دانشبنیان تأسیس شده است.
توسعه اکوسیستم نوآوری شرق کشور
به گفته رئیس پارک علم و فناوری خراسان توسعه اکوسیستم نوآوری شرق کشور، ایجاد محیطی پویا برای تعامل بین محققان، کارآفرینان و صنعتگران از اولویت های پارک استان است و تمامی ارکان زیست بوم استان را بایستی در این توسعه ببینیم و متناسب با ظرفیت های هر بخش می توان مزایای رقابتی را تعریف کرد.
حمایت از تحقیقات کاربردی با هدف تشویق پژوهشها
وی ادامه داد: حمایت از تحقیقات کاربردی با هدف تشویق پژوهشها و پروژههایی که به نیازهای صنعتی پاسخ میدهند،است و براساس ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش دانش بنیان ظرفیت های بسیار خوبی برای اکوسیستم فناوری ایجاد کرده که به دنبال تحقق آن در استان هستیم.
به دنبال رسوخ فناوری در صنایع استان هستیم
اسماعیلی بیان داشت: ما یک همت و ظرفیت قانونی قابل استفاده برای توسعه استان متصور هستیم که در صورت تحقق می تواند باعث رسوخ فناوری در صنایع استان، توسعه بیش از پیش صنایع بزرگ و همچنین اقتصاد دانش بنیان شرق کشور شود.
برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی برای ارتقاء مهارتهای فناورانه
رئیس پارک علم و فناوری خراسان آموزش و توانمندسازی را از اهداف مهم این پارک برشمرد و افزود: برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی برای ارتقاء مهارتهای فناورانه و مدیریتی یکی دیگر از برنامه های پارک علم و فناوری است.
ارتباط خانواده ها با حوزه فناوری کمک به کارفرینان توانمند برای آینده کشور است
وی ادامه داد: با برقرار کردن ارتباط مستقیم بین خانواده ها با حوزه فناوری، رسوخ ذهنیت خلاق و کارآفرینانه در خانواده های استان و تعریف آموزش های خاص برای این موضوع می تواند کارآفرینان توانمندی را در آینده تحویل جامعه دهد.
اسماعیلی تاکید کرد: برای دست یابی به این منظور، بایستی خانواده ها را با مقوله فناوری و خلاقیت آشنا کرد تا فرزندان خود را به این سمت هدایت کنند.
برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش در 16الی 19 آذر ماه
به گفته وی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان که در روزهای ۱۶-۱۹ آذرماه در نمایشگاه بین المللی برگزار می شود به دنبال تحقق این هدف هستیم.
اسماعیلی به حمایت های مادی و معنوی از مخترعین، شرکتهای دانشبنیان و فناوراشاره کرد وگفت: ما در پارک علم و فناوری برنامههای متنوعی برای حمایت از مخترعین و شرکتهای دانشبنیان داریم.
حمایت های مادی و معنوی پارک به مخترعین و شرکت های دانش بنیان
وی برنامه های حمایتی را مشاوره و راهنمایی،تامین منابع مالی و فضای کار اشتراکی دانست و افزود: ارائه مشاورههای تخصصی در زمینه تجاریسازی اختراعات و ایدهها،کمک به تأمین بودجه از طریق معرفی به سرمایهگذاران و تسهیلات دولتی و فراهم کردن فضای کاری مناسب برای استارتاپها و شرکتهای نوپا از مهمترین برنامه های این پارک برای مخترعین و شرکت های دانش بنیان است.
رابطه صنعت،دانشگاه و پارک از ارکان موفقیت ما است
رئیس پارک علم و فناوری خراسان با اشاره به رابطه بین صنعت، دانشگاه و پارک بیان داشت: رابطه نزدیک میان صنعت، دانشگاه و پارک علم و فناوری از ارکان اساسی موفقیت ما است و تلاش میکنیم تا پروژههای مشترک بین دانشگاهها و صنایع را تسهیل کنیم تا ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش دانش بنیان که از اولویت های پارک است، برای این امرمحقق شود.
برگزاری میزتخصصی اشتغال از دانشگاه به صنعت ویژه دانشجویان
به گفته اسماعیلی ایجاد فرصتهای کارآموزی برای دانشجویان در صنایع مختلف و تعریف میز اشتغال در دانشگاه یکی دیگراز برنامه های پارک است که براساس این موضوع در هفته پژوهش میز تخصصی اشتغال از دانشگاه در صنعت کلید خواهد خورد.
وی توجه به اقتصاد دانشبنیان توسط برنامههای پارک را مهم دانست و گفت: ما در پارک علم و فناوری به دنبال ترویج اقتصاد دانشبنیان هستیم که در آن نوآوری محور، بر اساس تحقیقات و نوآوریها، صنایع جدید شکل بگیرند.
حمایت از استارتاپ های وکسب و کارهای نوپا برای ایجاد فرصت شغلی جدید
اسماعیلی ادامه داد: ما درپارک علم و فناوری با ایجاد اشتغال و حمایت از استارتاپها و کسبوکارهای نوپا، برآن هستیم تا فرصتهای شغلی جدید ایجاد کنیم.
وی تقویت صادرات را از اهداف پارک وتوجه به اقتصاد دانش بنیان دانست وافزود: کمک به شرکتهای دانشبنیان برای ورود به بازارهای بینالمللی و صادرات محصولات فناورانه با این رویکردها است که پارک علم و فناوری استان خراسان به عنوان یک مرکز پیشرو در توسعه فناوری و اقتصاد دانشبنیان شناخته میشود.
انتهای پیام/
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53