مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
دکتر زارع گفت: پایهریزی کمیته تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه انجام شده است. معاون تحقیقات دانشگاه با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای اعضای هیئت علمی و دانشجویان اظهار کرد: باید مراکز تحقیقات دانشجویان را فعال کنیم و ارتباط دانشجویان را با این مراکز برقرار کنیم.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ظهر یکشنبه 9 دیماه در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهرام زارع، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این مراسم گفت: جامعه دانشگاهی سیستمی پویاست و برای اینکه عملکرد مناسبی داشته باشد باید بتوانیم آن را با نیازهای روز جامعه تطبیق دهیم و لازم است که در نگرش خود بازنگری کنیم.
وی افزود: با نگاهی که ریاست دانشگاه به حوزه پژوهش دارند و با همکاری پژوهشگران، سعی میکنیم در نگرشمان نسبت به پژوهش بازنگری کلی داشته باشیم و خودمان را برای تغییرات بنیادین در این زمینه آماده کنیم. برای اینکه جهش داشته باشیم، با رویکردهای سنتی و قدیمی نمیتوانیم پیش برویم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به برنامهریزی برای بازنگری در نگرش، گفت: هوش مصنوعی و دانشگاه درحال ادغام هستند و برای اینکه بتوانیم همپای سیستمهای جهانی پیش برویم باید از پتانسیلهای هوش مصنوعی در تحقیقات استفاده کنیم.
دکتر زارع اظهار کرد: در گام اول نیاز است که آموزشهای لازم را بدهیم و کارگاههای آموزشی برگزار کنیم. برای جهش به سمت دانشگاههای نسل جدید نیاز است که به سمت فناوریهای نوین برویم و بودجهها را در این زمینه به کار بگیریم.
وی گفت: پایهریزی کمیته تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه انجام شده است. معاون تحقیقات دانشگاه با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای اعضای هیئت علمی و دانشجویان اظهار کرد: باید مراکز تحقیقات دانشجویان را فعال کنیم و ارتباط دانشجویان را با این مراکز برقرار کنیم.
دکتر زارع بر بازنگری کلی در زمینه ارتباط جامعه و صنعت تاکید کرد و افزود: باید در این زمینه بیشتر کار کنیم و خودمان را به جامعه و صنایع بشناسانیم.
معاون تحقیقات دانشگاه عنوان کرد: میتوانیم به کوهورت بندرکنگ به عنوان سرمایه پژوهشی نگاه کنیم و باید بودجه آن را به بهترین نحو تامین کنیم. همچنین میتوانیم در هرمزگان کوهورت صیادان را راهاندازی کنیم.
در پایان این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، معاونین تحقیقات و فناوری، آموزشی و دانشجویی و فرهنگی، روسای دانشکدهها و جمعی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان برتر پژوهشی تقدیر به عمل آمد.
اسامی پژوهشگران برتر در حوزههای مختلف به شرح زیر است:
پژوهشگر برتر استانی: دکتر سارا دادی پور
پژوهشگر برتر دانشجویی استانی: امیرحسین مهاجری خراسانی
پژوهشگران برتر دانشگاه: رتبه اول: دکتر محمود امیدی رتبه دوم: دکتر مهدی شرفی رتبه سوم: دکتر مژده بنایی
پژوهشگر برتر هیئت علمی پژوهشی دانشگاه: دکتر پگاه موسوی
پژوهشگر برتر دانشکده پزشکی: دکتر ناهید داودیان
پژوهشگر برتر دانشکده داروسازی: دکتر اسماعیل محمدیان
پژوهشگر برتر دانشکده بهداشت: دکتر علیرضا صانعی دهکردی
پژوهشگر برتر دانشکده پرستاری و مامایی: عارف زارعی
پژوهشگر برتر دانشکده پیراپزشکی: دکتر رضا افضلی پور
پژوهشگر برتر غیرهیئت علمی (کارکنان): دکتر علی عامری سیاهوئی
پژوهشگر برتر دوره تحصیلات تکمیلی: امیرحسین محمودی زه
پژوهشگر برتر دوره دکتری: دکتر فاطمه خاجوی
_فناوران برتر دانشگاه:
فناور برتر عضو هیئت علمی: دکتر سپیده گوهری
فناور برتر غیرهیئت علمی (کارمند): مسلم غلامنژاد
فناور برتر دانشجویی: میلاد محمدی
فناور برتر ارتباط با صنعت: دکتر مهدی بهجتی اردکانی
پژوهشگر ۱درصد پراستناد دانشگاه: دکتر حسام علیزاده
کتاب برتر دانشگاه: اصول بهداشت محیط برای پرستاران
گردآورندگان: دکتر دیندارلو، خانمها حسینوندتبار و حیدرینژاد
کمیته تحقیقات دانشجویی برتر دانشگاه: کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده داروسازی
برگزیدگان مسابقه کتاب، کتابخوانی و کتابدار: نفر اول: مهری انصاری نفر دوم: سعید رحیمی
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53