علمی، پژوهشی و فناوری

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی: بهره برداری از ظرفیت های علمی، کلید مقابله با چالش های کشاورزی است.

حجت اله علی محمدی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، در نشست شورای معاونین سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با تأکید بر اهمیت مهندسی تولید به عنوان راهکاری برای حل چالش های اقتصادی بخش کشاورزی، از برنامه ریزی برای بهره برداری حداکثری از ظرفیت های علمی و تخلف در ابلاغ تعرفه های خدماتی کارشناسان کشاورزی انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از استان مرکزی : حجت‌اله علی محمدی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در نشست شورای معاونین سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در اراک، گفت: سازمان نظام مهندسی کشور با ورود به عرصه دانش، در تلاش است تا از تمامی ظرفیت های علمی بهره برداری حداکثری داشته باشد.

علی محمدی افزود: توجه به مهندسی تولید راهکار مقابله با چالش‌های بخش کشاورزی است که در اقتصادی کردن کشاورزی نقش مؤثری دارد. 

وی گفت: خارج کردن از حالت دستمزد محوری و جایگزین کردن دانش‌مزد محوری و افزایش رضایتمندی بهره‌برداران در تمام عملکردها، نگاه ویژه شورای ششم سازمان نظام مهندسی کشور است. 

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با اشاره به تدوین برنامه‌ای در راستای بهره مندی هر چه بیشتر از ظرفیت کارشناسان این حوزه افزود: یکی از موانع، ابلاغ تعرفه‌های خدماتی کارشناسان کشاورزی است که قانون تکلیف کرده و مقرر بود تا پایان اردیبشهت‌ماه ابلاغ شود اما هنوز محقق نشده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۷۰ هزار کارشناس مهندسی عضو نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور هستند، گفت: تأخیر در پرداخت حقوق کارمندان دولت محاسبه می‌شود و این در حالی است که این تأخیر را نمی‌توان برای کارشناسان کشاورزی محاسبه کرد و در واقع حقوق جامعه هدف ضایع می‌شود.

علی محمدی ادامه داد: حضور در بخش شورای قیمت گذاری اتفاق مثبتی بود و باید شورای نظام مهندسی در بعد قیمت‌گذاری بیشتر ورود می‌کرد و تحقق این مهم با توفیقات خوبی همراه است.

وی گفت: در کشاورزی تولید کم یا زیاد معضل است و در این راستا خیلی از دستگاه‌ها باید پاسخگو باشند اما همواره انگشت اتهام به سوی وزارتخانه جهاد کشاورزی است و به عنوان مثال مأموریت جهاد کشاورزی در طرح دیمزار و تولید گندم به خوبی انجام شد اما در پرداخت حقوق مطالبات کشاورزان که با سازمان برنامه و بودجه است، تکالیف به خوبی صورت نگرفت. 

علی محمدی از مقاومت شرکت آب منطقه‌ای در برابر انجام کشت‌های گلخانه‌ای گلایه کرد و گفت: در بسیاری از استان‌ها از جمله مرکزی معضل کم آبی وجود دارد که مدیریت منابع آب و عبور از چالش خشکسالی نیازمند توسعه کشت‌های گلخانه‌ای است

https://stnews.ir/short/ND56b
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: