مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
در چهاردهمین جشنواره مالک اشتر، دو طرح علمی و تحقیقاتی از سوی بسیج علمی گیلان رونمایی شد که با هدف ارتقاء سطح دانش و فناوری در کشور طراحی و اجرا شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری گیلان: چهاردهمین جشنواره مالک اشتر با حضور جمعی از مسئولان، پژوهشگران و فعالان عرصه علم و فناوری در تاریخ بیست و سوم آبان ماه در سپاه قدس گیلان برگزار شد. این جشنواره به عنوان یک رویداد مهم در عرصه علمی کشور، فرصتی را برای معرفی و ارزیابی طرحهای نوآورانه فراهم کرده است.
در این دوره از جشنواره، دو طرح ویژه از سوی بسیج علمی گیلان رونمایی شد. طرح اول، معرفی کیتهای بیوشیمیایی و ایمنواسی برای تشخیص سریع بیماریها، با هدف رونمایی از کیتهای آندوسکوپی و تشخیص سریع هلیکوباکتر بهصورت دانشبنیان، در راستای ارتقای کیفیت خدمات پزشکی، کیتهای بیوشیمیایی، ایمنواسی، آندوسکوپی و تشخیص سریع هلیکوباکتر طراحی و تولید شدند که میتوانند بهطور گسترده در آزمایشگاهها و بیمارستانها مورد استفاده قرار گیرند ارائه گردید. این طرح به منظور کیتهای بیوشیمیایی و ایمنواسی جدیدی که شامل کیتهای آندوسکوپی، کیتهای تشخیص سریع هلیکوباکتر و کیتهای نشانگذاری سلولها هستند، بهصورت دانشبنیان طراحی و تولید شدهاند. این محصولات با هدف تولید داخلی و جلوگیری از خروج ارز با کیفیت اروپایی ولی با قیمتهای مناسبتر به بازار عرضه میشوند.
محیط کشتهای میکروبی آماده مصرف نیز بخشی از این محصولات است که بهطور خاص برای استفاده در آزمایشگاهها و بیمارستانها طراحی شده است. این کیتها به پزشکان آزمایشگاهی و پزشکان متخصصی که آندوسکوپی انجام میدهند، امکان میدهند تا با دقت بیشتری به تشخیص بیماریها بپردازند.
این کیتها مشابه نمونههای آلمانی و هلندی هستند و هدف اصلی آنها ارتقای کیفیت خدمات پزشکی در کشور و تسهیل فرآیند تشخیص بیماریهاست. با توجه به قابلیت استفاده این محصولات در کلیه آزمایشگاهها و بیمارستانها در سراسر کشور، امید میرود که این نوآوریها به بهبود سلامت عمومی و افزایش دقت تشخیص بیماریها کمک کنند طراحی شده است.
طرح دوم، معرفی بردهای آموزشی پیشرفته برای یادگیری برنامهنویسی، با هدف رونمایی از بردهای آموزشی AVR و ARM برای آموزش پردازشگرهای الکترونیکی در چهاردهمین جشنواره مالک اشتر، از بردهای آموزشی AVR و ARM به همراه بردهای آموزشی آردوینو و پیالسی لوگو رونمایی شد که به منظور آموزش و نحوه برنامهنویسی پردازندههای الکترونیکی طراحی شدهاند پرداخته است.
این بردهای آموزشی به عنوان مغز الکترونیکی در ساخت دستگاهها عمل میکنند و مسئولیت کنترل و هدایت عملکرد آنها را بر عهده دارند. دانشجویان با استفاده از این بردها میتوانند با نحوه به کارگیری و استفاده عملی از پردازندهها آشنا شوند.
سازندگان این دستگاهها بر این باورند که آشنایی عملی با تکنولوژیهای روز دنیا، به دانشجویان کمک میکند تا مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار را کسب کنند. این طرحها همچنین به عنوان ابزاری مؤثر در یادگیری مفاهیم پیچیده الکترونیک و برنامهنویسی محسوب میشوند.
رونمایی از این بردهای آموزشی نشاندهنده عزم و اراده در راستای ارتقاء سطح دانش فنی و علمی در کشور است و امید میرود که با استفاده از این تجهیزات، نسل جدیدی از مهندسان و متخصصان الکترونیک تربیت شوند.
سخنرانان این مراسم ضمن تأکید بر اهمیت نوآوری و تحقیق در پیشرفت کشور، به نقش بسیج علمی در حمایت از پژوهشگران و تسهیل فرآیندهای تحقیقاتی اشاره کردند. آنها همچنین بر لزوم همکاری بین دانشگاهها، صنعت و نهادهای دولتی برای تحقق اهداف علمی تأکید نمودند.
این رونمایی نشاندهنده عزم و اراده جوانان و پژوهشگران ایرانی در راستای دستیابی به قلههای علم و فناوری است و امید میرود که با حمایتهای لازم، این طرحها به موفقیتهای بیشتری دست یابند.
انتهای پیام/
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53