علمی، پژوهشی و فناوری

با حضور جمعی از مسئولان ارشد علمی کشور؛

زنجان میزبان سومین جشنواره علمی شهید چمران  می شود

سومین جشنواره علمی شهید چمران و دهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری با حضور جمعی از مسئولان ارشد علمی کشور و با هدف تجلیل از نخبگان و جریان‌سازی علمی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :  از زنجان؛ سومین جشنواره علمی شهید چمران و دهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری با حضور جمعی از مسئولان ارشد علمی کشور و با هدف تجلیل از نخبگان و جریان‌سازی علمی برگزار می‌شود.

سومین جشنواره علمی شهید چمران و دهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری با هدف شناسایی و تجلیل از نخبگان، جهادگران علمی و فعالان عرصه فناوری و نوآوری، در  زنجان برگزار می‌شود.

این رویداد با همکاری معاونت بسیج علمی‌پژوهشی استان زنجان و بسیج اساتید استان زنجان، روز چهارشنبه ۱۹ آذرماه از ساعت ۹:۱۵ صبح در دانشگاه سراسری زنجان، سالن همایش سهروردی برگزار خواهد شد.

در این مراسم، جمعی از مسئولان ارشد علمی و دانشگاهی کشور حضور خواهند داشت.دکتر رضوی‌نژاد؛ رئیس سازمان بسیج علمی‌پژوهشی کشور و رئیس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی و دکتر وحید آرایی؛ معاون علمی‌پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور در این همایش حضور خواهند داشت.

این جشنواره با هدف ترویج گفتمان علم‌بنیان، تقویت زیست‌بوم نوآوری، جریان‌سازی علمی در دانشگاه‌ها و حمایت از طرح‌های فناورانه جهادگران برگزار می‌شود و از برگزیدگان و فعالان حوزه‌های مختلف علمی نیز تقدیر خواهد شد.

 

زنجان میزبان سومین جشنواره علمی شهید چمران  می شود
https://stnews.ir/short/VpgMQ
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: