علمی، پژوهشی و فناوری

شبکه‌های اجتماعی؛

شرکتی ژاپنی با استخدام چند گربه، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید!

شرکت ژاپنی با استخدام چند گربه به‌عنوان کارمندانش، به ترند شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : داشتن گربه در محیط کار موضوع جدیدی نیست، اما داشتن تعداد زیادی گربه در چنین محیطی قطعاً می‌تواندخبرساز باشد.

به‌نوشته‌ی Scmp، شرکت فناوری ژاپنی Qnote پس از آنکه در سال ۲۰۰۴ اولین گربه‌ی خود به نام فوتا‌با را از یک رستوران سوشی پذیرش کرد، دیگر نتوانست در برابر وسوسه‌ی استخدام گربه‌های بیشتر مقاومت کند و اکنون این موضوع به یکی از بحث‌های داغ در بسیاری از رسانه‌های اجتماعی تبدیل شده است.

گربه درمحل کار
QQ

Qnote درحال‌حاضر ۱۰ گربه‌ی کارمند دارد که در اطراف دفتر زندگی می‌کنند و اکثر آن‌ها به‌صورت تمام‌وقت حضور دارند. این شرکت همچنین دفتر خود را برای پذیرایی از گربه‌ها بازسازی کرده است.

گوگل دستیار هوش مصنوعی «Ask Photos» را آزمایش می‌کند که محتوای عکس‌ها را می‌فهمد

دفتر Qnote همچنین به محل کار ایدئال برای ۳۲ کارمند انسانی تبدیل شده است که از همراهی گربه‌ها لذت می‌برند.

https://stnews.ir/short/N2dPr
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: