علمی، پژوهشی و فناوری

رئیس پارک علم و فناوری مازندران:

شرکت‌های فناوری شاه‌کلید توسعه مازندران است

رئیس پارک علم و فناوری مازندران، شاه‌کلید ارتقای استان شرکت‌های مرتبط با فناوری روز دنیا دانست و گفت: صندوق پژوهش و فناوری به‌ عنوان قلب تپنده این توسعه شناخته می‌شود و جایگاه ویژه‌ای در توسعه استان دارد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : رئیس پارک علم و فناوری مازندران، شاه‌کلید ارتقای استان شرکت‌های مرتبط با فناوری روز دنیا دانست و گفت: صندوق پژوهش و فناوری به‌ عنوان قلب تپنده این توسعه شناخته می‌شود و جایگاه ویژه‌ای در توسعه استان دارد.

کریم سلیمانی دوشنبه، ۲۱ آبان در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران که در سالن همایش بانک ملی برگزار شد، مازندران را استانی برخوردار از مواهب خدادادی دانست و اظهار کرد: جایگاه مازندران در سطح ملی شایسته استان نیست، به ویژه در حوزه اقتصاد، فناوری و مانند آن ظرفیت مغفولی در توسعه دارد.

وی تاکید کرد: زیست‌بوم فناوری مازندران به دست صندوق پژوهش و فناوری احیا خواهد شد و امروز نیز شاهد درخشش شرکت‌های زیر نظر این صندوق در سطح بین‌المللی هستیم.

سلیمانی ارتباط با همسایگان دریای خزر در سالیان اخیر مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: امروز با حمایت پارک علم و فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان ما قابلیت استقرار در کشورهای همسایه را دارند.

وی با تاکید براینکه چرخه فعالیت شرکت‌ها باید همواره در حرکت باشد و با حمایت پارک علم و فناوری این امر محقق می‌شود، تصریح کرد: پارک برای نخستین بار معافیت‌های مالیاتی را اجرایی کرد و این بسترسازی توسط پارک انجام شد.

رئیس پارک علم و فناوری مازندران خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری در بازه ۱۴ ساله قریب به ۳۵۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان رجیستر شده را حمایت کرده ‌است.

این مسئول افزود: استقرار مراکز رشد از گلوگاه تا رامسر در خط جلگه‌ای مازندران نوید توسعه فعالیت‌های فناور در استان را می‌دهد. صندوق پلتفرم جهش استان، برای شکوفایی در آینده است.

فریدون امینی‌نوا عضو هیات‌مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان نیز اظهار کرد: تسهیلات صندوق افزایش یافت و تغییرات شگرف و بنیادین اتفاق افتاده است.

شرکت‌های فناوری شاه‌کلید توسعه مازندران است

امینی نوا با بیان اینکه بعد از تلاش‌های متعدد پای شرکت‌های بزرگ به این صندوق باز شد و امروز تسهیلات و ضمانت‌نامه‌هایی که اعطا می‌شود مزین به امضای بزرگ‌ترین شرکت‌های استان است، افزود: به همین دلیل صندوق توان گفتگو یافته‌است باید تا پایان دوره هیات ‌مدیره کنونی سرمایه صندوق افزایش یاید و این با پشتیبانی و همه اعضا محقق شد.

عضو هیات ‌مدیره صندوق پژوهش و فناوری مازندران از تاسیس ساختمان جدید در فرح‌آباد در ۱۰ طبقه خبر داد و گفت: این مقوله باید انجام شود تا شان صندوق رعایت شود.

این مسئول تصریح کرد: فراگستری صندوق مساله مهم دیگری است که باعث جذب همکاری پارک‌های علم و فناوری دیگر کشورها خواهد شد.

امینی نوا با اشاره به اینکه محدودیت‌ها کم نبود و با دو تحریم بین‌المللی و داخلی روبرو بوده‌ایم، خاطرنشان کرد: باید دست در دست هم دهیم تا تحریم داخلی را شکست دهیم، امیدواریم در این مقوله بیش از تحریم‌های بین‌المللی موفقیت به دست بیاوریم.

مدیرعامل جدید صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران نیز در این مراسم گفت: اگر به دنبال رشد اقتصادی بالاتر هستیم راهی جز علم و فناوری نداریم.

حمید امیرنژاد بیان کرد: رشد اقتصادی در جهان منابع گوناگونی دارد که عدد بزرگی از ان به رشد بهره‌وری وابسته است. اقتصاد دانش‌بنیان در تمام منابع رشد اثرگذار است و ضریب اثربخشی بالاتری دارد.

شرکت‌های فناوری شاه‌کلید توسعه مازندران است

وی با بیان اینکه اقتصاد کشورهای توسعه ‌یافته به سمت فناوری حرکت کرده‌، نقش اقتصاد دانش‌بنیان در کشور ما ۲ تا ۳ درصد است، افزود: در حالی که در برنامه ششم این نقش ۲۵ درصد تعریف و در افق ۱۴۰۴ این عدد ۵۰ درصد تعریف شده‌است.

امیرنژاد یادآور شد: ما نتوانستیم موتور محرکه آن را روشن کنیم و در این زیست‌بوم عوامل متعددی نقش دارند. در اقتصاد دانش‌بنیان یک زنجیره داریم و اگر به دنبال توسعه هستیم زنجیره ما باید درست کار کند تا زیست‌بوم ما زنده بماند.

وی با بیان اینکه هرچه صندوق چابک‌تر و شفاف‌تر عمل کند نقش ما در اقتصاد دانش‌بنیان نیز پررنگ‌تر خواهد بود، افزود: نگاه ما به این صندوق باید تغییر کند، صندوق بانک نیست و راه توسعه استان است.

امیرنژاد خاطرنشان کرد: نیازمند رشد متوازن و متعادل ابعاد مختلف صندوق هستیم. افزون بر افزایش سرمایه، باید ساختار نیروی انسانی و فضای کالبدی ما نیز توسعه پیدا کند.

وی با تاکید براینکه از فناوری‌های نوین در توسعه اهداف و پیشبرد آنها باید استفاده کنیم، یادآور شد: برای تغییر از یک کارگزار به یک راهبر دو رویکرد پس‌نگر و پیش‌نگر اهمیت دارد، باید از امکانات و ظرفیت‌های هر دو رویکرد برای رشد اقتصادی و ثبات در صندوق بهره بگیریم.

شرکت‌های فناوری شاه‌کلید توسعه مازندران است

سید جعفر هاشمی مدیرعامل اسبق صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران نیز با بیان این که در دنیا به عنوان کشور منابع ‌محور شناخته می‌شویم، گفت: اقتصاد و عملکرد ما بر مبنای اثر نفت حرکت می‌کند.

وی اظهار کرد: تحریم‌ها سبب شد بخشی از ورودی ما به عنوان کشوری منابع‌محور کاهش یافت و ما به سوی علم، تکنولوژی و فناوری حرکت کردیم. باید توانایی جذب دانش جهانی و تبدیل آن به دانش بومی را داشته باشیم و از دل آن فناوری خارج کنیم.

شرکت‌های فناوری شاه‌کلید توسعه مازندران است

در این مراسم از فعالیت‌ها و زحمات سید جعفر هاشمی تکریم و حمید امیرنژاد به‌عنوان مدیرعامل جدید معارفه شد.

https://stnews.ir/short/eoQ1A
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: