علمی، پژوهشی و فناوری

برای اولین‌بار در دنیا

شرکت Cortical Labs استرالیا از اولین کامپیوتر بیولوژیکی جهان رونمایی کرد

شرکت Cortical Labs استرالیا از اولین کامپیوتر بیولوژیکی جهان رونمایی کرد که سلول‌های مغز انسان را با محاسبات مبتنی ‌بر سیلیکون ترکیب می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : این کامپیوتر بیولوژیکی از سلول مغز انسان استفاده می‌کند؛ شرکت Cortical Labs استرالیا از اولین کامپیوتر بیولوژیکی جهان رونمایی کرد که سلول‌های مغز انسان را با محاسبات مبتنی ‌بر سیلیکون ترکیب می‌کند.

 این سیستم که CL1 نام دارد، در کنگره‌ جهانی موبایل (MWC) بارسلونا معرفی شد و روی هوش مصنوعی تمرکز دارد. کامپیوتر CL1 شامل تراشه‌ا‌ی سیلیکونی با نورون‌های انسانی پرورش‌یافته در آزمایشگاه است که روی سطح آن رشد کرده‌اند.

 این نورون‌ها قادر به دریافت و پردازش سیگنال‌های الکتریکی هستند و مشابه مغز انسان، شبکه‌هایی برای پردازش اطلاعات تشکیل می‌دهند.

 یکی از ویژگی‌های کلیدی CL1 توانایی‌اش در یادگیری و تطبیق با وظایف مختلف است، تحقیقات قبلی نشان داده‌اند که نورون‌های پرورش‌یافته در آزمایشگاه قابل آموزش هستند و می‌توان برای انجام کارهای ساده، مانند اجرای بازی‌های ویدیویی، از آن‌ها استفاده کرد. 

شرکت Cortical Labs می‌گوید که اولین کامپیوترهای زیستی CL1 از ژوئن (خرداد و تیر ۱۴۰۴) به مشتریان تحویل داده خواهند شد و هر دستگاه حدود ۳۵ هزار دلار قیمت دارد.

https://stnews.ir/short/4A5EE
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: