علمی، پژوهشی و فناوری

طراحی ۲۷ پلیمر دارورسان

یک گروه تحقیقاتی با طراحی فرآیندی، طیفی از پلیمرها را معرفی کردند که می‌تواند در دارورسانی استفاده شود. آنها با این روش ۲۷ پلیمر را طراحی و پیشنهاد کردند و در ادامه روش سنتز آن را نیز ارائه داده و تعیین مشخصات این پلیمرها را نیز انجام دادند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :  روش‌های درمانی مبتنی بر RNA که درون نانوذرات پلیمری محاصره شده، یک گزینه امیدوارکننده برای مقابله با بیماری‌های مختلف است. در این روش از پلیمر به عنوان نانوحامل استفاده می‌شود تا داروهای RNA را با دقت به داخل سلول‌های هدف برساند. تولید چنین پلیمرهایی بسیار دشوار و پیچیده است.

در یک مطالعه جدید که توسط گروه تحقیقاتی الیویا مرکل، استاد حوزه دارورسانی در گروه داروسازی در LMU انجام شده است، آنها روی سنتز نوعی پلیمر موسوم به پلی(استرهای بتا آمینو)  اصلاح شده با اسپرمین (PBAES) کار کردند؛ یک نوع پلیمری که اغلب برای دارورسانی استفاده می‌شود و در فرمولاسیون و تحویل اسیدهای نوکلئیک بسیار کاربردی است. مرکل توضیح می‌دهد: ما با در نظر گرفتن عوامل مختلفی مانند نسبت مواد شروع کننده، دما و زمان واکنش، کتابخانه‌ای از ۲۷ پلیمر مختلف را سنتز و تعیین مشخصات کردیم.

به نقل از ستاد نانو، در رویکرد طراحی آزمایش، محققان پارامترهای مختلفی از آزمایش‌ها را با استفاده از تجزیه و تحلیل آماری مشخص می‌کنند، این داده‌ها محققان را قادر می‌کند تا از روی چند آزمایش محدود اطلاعات زیادی را به دست آورند. پلیمرهایی که این گروه طراحی کردند، برای درک ترکیب و خصوصیات مولکولی از نظر شیمیایی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. علاوه بر این، یک پروتکل مبتنی بر کامپیوتر برای ضبط بهتر فرآیند پیچیده پلیمریزاسیون و پیش‌بینی آن برای سنتزهای آینده تهیه شده است. مرکل در مورد نتایج این مطالعه می‌گوید: تحقیقات ما به بهبود کیفیت، کارآیی و دقت داروهای RNA کمک می‌کند.

https://stnews.ir/short/ernzZ
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: