مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم با تأکید بر ظرفیتهای علمی، جغرافیایی و کاربردی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر گفت: بایسته است این دانشگاه با تعریف مأموریتهای خاص، نقش پررنگتری در توسعه اقتصاد دریامحور، کارآفرینی و دیپلماسی علمی ایفا کند.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری استان خوزستان :دکتر سید احمدرضا خضری، مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، روز چهارشنبه بیستم فروردین ماه در آیین تودیع رئیس پیشین و معارفه سرپرست جدید دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر گفت: خرمشهر شهر ایستادگی و ایثار، شهر بندر، اسکله و اقتصاد است.
وی خرمشهر را سمبل مقاومت و ایثار در برابر دشمن عنوان کرد و ادامه داد: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر دانشگاهی تأثیر گذار است و این دانشگاه، مرکزی علمی، عملیاتی، کارآفرین و اشتغال افرین به شمار می رود.
مشاور وزیر علوم گفت: این دانشگاه امکانات قابل قبولی دارد اما نیازمند تجهیزات و امکانات بیشتری است.
دکتر خضری با بیان اینکه این دانشگاه از نظر امکانات آموزشی وضعیت خوبی دارد، افزود: دانشگاه علوم و فنون خرمشهر با توجه به موقعیت جغرافیایی اش، در جایگاهی کاربردی قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: این ظرفیت و فرصت بزرگ ایجاب می کند تا بتوان برای این دانشگاه مأموریت های خاصی تعریف کرد.
مدیر کل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم با اشاره به نگاه ویژه وزارت علوم به این دانشگاه افزود: انتظار می رود این دانشگاه ضمن فعالیت در حوزه پژوهش های مرتبط با دریا، بندر، اسکله و اقتصاد، در توسعه دانش بنیان نیز نقش آفرین باشد.
این استاد دانشگاه تهران افزود: انتظار می رود این دانشگاه از مطالعات و اقتصاد دریایی فاصله نگیرد؛ چرا که کشور ما از جمله کشورهایی است که سواحل گسترده ای دارد و با دریاچه ها و دریاها بزرگی مرتبط است.
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه مطالعات دریایی در اقتصاد آینده نقش مهمی دارد، باید از این ظرفیت عظیم به خوبی بهره برد.
دکتر خضری همچنین با اشاره به ذخایر فراوان دریا که هنوز به آن ها دست نیافته ایم، گفت: به نظر می رسد میان رشته هایی مانند دریا و نفت، دریا و بندر، دریا و آبزیان دریایی بتوان پیوندهای علمی ایجاد و موضوعات میان رشته ای در این باره تعریف کرد.
مشاور وزیر علوم افزود: خرمشهر در یکی از حساس ترین نقاط جغرافیایی جهان قرار دارد و در این دانشگاه می توان بستر مناسبی برای دایر کردن نظام های آموزشی میان رشته ای برای داوطلبان ایرانی و داوطلبانی از کشور های همسایه فراهم کرد.
دکتر خضری، جذب دانشجویان بین المللی را یکی از راه های گسترش دیپلماسی علمی دانست و گفت: امروز به دنبال تحقق عدالت آموزشی هستیم؛ انتظار مردم، دستیابی عادلانه به آموزش است و باید در این راستا تلاش شود.
در این آیین، مرتضی بختیاری به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر معرفی و از خدمات امیر اشتری لرکی رئیس پیشین این دانشگاه تقدیر و تشکر شد.
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر دارای چهار دانشکده شامل مهندسی دریا، علوم دریایی و اقیانوسی، مهندسی منابع طبیعی دریا و اقتصاد و مدیریت دریا است.
این دانشگاه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می پذیرد.
حدود ۲هزار دانشجو در ۱۱رشته کارشناسی، ۱۹رشته کارشناسی ارشد و چهار رشته دکترا در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر مشغول به تحصیل هستند.
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53