علمی، پژوهشی و فناوری

استاندار اصفهان:

موفقیت آینده کشور با شهامت تاجران جوان محقق می‌شود

استاندار اصفهان گفت: موفقیت آینده کشور با شهامت تاجران جوان محقق می‌شود

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان : مهدی جمالی‌نژاد در گردهمایی اتاق‌های جوانان ایران اظهار کرد: جوانان برای ما عزیز بوده و تمایل داریم که خارج از فضای شعاری در عرصه‌های مختلف مثل تجارت، بازرگانی و صنعت از آنها استفاده کنیم.

 وی با بیان اینکه از ابتدای دوران مدیریتی خود با جوانان مأنوس بوده‌ام، عنوان کرد: از ابتدای حضور در استانداری اصفهان به رصد تجارب موفق حضور جوانان در دوره‌های قبل پرداختیم تا بتوانیم در این دوره از آنها استفاده کنیم.

 استاندار اصفهان جوانان را موتور محرکه اقتصاد آینده دانست و بیان کرد: نکته مثبت جوانان جسارت، خلاقیت، ایده‌پردازی و ریسک‌پذیری آنها است؛ این ویژگی‌ها بسیار مهم است چراکه عمده مشکلات ما به دلیل اقدامات روزمره‌ای است که در یک حصار بزرگ انجام می‌دهیم اما جوانان از این حصار آزاد هستند.

 وی افزود: جوانان ما زمین، شهر، کشور و خانواده خود را می‌شناسند و باید بدانند که عمده مشکلات نیز در همین سرزمین حل می‌شود؛ در این زمینه لازم است که مدیران نیز ایمان قلبی پیدا کنند.

جمالی‌نژاد با بیان اینکه رمز موفقیت کشور حضور پررنگ جوانان است، گفت: مشکلات قرن ۲۱ را نمی‌توان با ابزار قرن ۲۰ حل کرد و این جوانان هستند که می‌توانند با استفاده از ابزار مناسب، به رفع چالش‌ها بپردازند.

وی با اشاره به برخی رموز موفقیت کارآفرینان و تاجران جوان تصریح کرد: شهامت شروع در این زمینه نکته بسیار مهمی است چراکه اگر وجود نداشته باشد، موفقیتی نیز رقم نمی‌خورد؛ با شهامت شروع می‌توان با امکانات محدود نیز کارهای بزرگی را انجام داد و نمونه آن افراد موفق بزرگی هستند که از نقاط محروم رشد یافته‌اند.

 استاندار اصفهان ادامه داد: بزرگترین ریسک زندگی جوانان این است که ریسک نکنند چون در این صورت هیچ اتفاقی نمی‌افتد؛ تمرکز بر حل مسئله به جای انتظار برای شرایط ایده‌آل نیز نکته بسیار مهمی است که در راستای موفقیت باید مدنظر باشد.

وی با اشاره به ضرورت شبکه‌سازی جوانان عنوان کرد: اگر جوانان با افراد مکمل خود در راستای انجام اقدامات مثبت و همچنین کسب تجربه، شبکه‌سازی و تشکیل گروه نداشته باشند موفقیت ایجاد نخواهد شد.

 جمالی‌نژاد خطاب به جوانان کارآفرین و تاجر حاضر در جلسه تصریح کرد: از کارهای کوچک شروع کنید اما بزرگ فکر کنید؛ شکست را بپذیرید اما تسلیم نشوید و همچنین مسئولیت اجتماعی خود که بیانگر تعلق شما به این فرهنگ، تمدن، هویت و مردم است را فراموش نکنید.

وی افزود: صنعت و تجارت بی‌توجه به فرهنگ و هویت در نهایت به ویرانه‌ای از اعداد تبدیل می‌شود و صنعتی پایدار است که ریشه خود را در دل مردم خود بکارد؛ همچنین باید دانست که ثروتمندان بزرگ دنیا از ابتدا امکانات نداشتند اما با افکار خلاق، ریسک‌پذیری و دیدن افق‌های بزرگ به موفقیت دست یافته‌اند.

 انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/4kMQR
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: