علمی، پژوهشی و فناوری

موفقیت چشمگیر ۶ دانش آموز گیلانی در نهمین جشنواره ملی ایثار

استان گیلان با درخشش ۶ دانش آموز برگزیده، مقام نخست نهمین جشنواره آموزشی-تحصیلی جایزه ملی ایثار را کسب کرد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری گیلان: رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش گیلان با افتخار اعلام کرد: استان گیلان در نهمین جشنواره آموزشی-تحصیلی جایزه ملی ایثار که با حضور ۱۹ دانش آموز از سراسر کشور برگزار شد، موفق به کسب مقام نخست گردید. این موفقیت حاصل تلاش و همت ۶ دانش آموز برگزیده گیلانی است که در این رقابت‌ها درخشیدند.

محمد ابراهیم سرعتی با اشاره به نام این دانش آموزان گفت: مطهره قاسمی، سما غلامیان، یسنا کاظمیان، عالیه صالحی، عباس نصیری و ساجده ملک شاهی راد، نمایندگان شایسته گیلان در این جشنواره بودند که عناوین برتر را از آنِ خود کردند. این موفقیت نه تنها برای خود دانش‌آموزان، بلکه برای خانواده‌ها و جامعه آموزشی استان نیز مایه افتخار است.

وی در ادامه به معیار‌های انتخاب برترین دانش آموزان در این جشنواره ملی اشاره کرد و افزود: نفرات اول تا سوم المپیاد‌های علمی و پژوهشی، نفرات اول تا دهم آزمون سراسری، نویسندگان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، مخترعان و نفرات اول تا سوم در آزمون علوم پایه و همچنین نفرات اول تا دهم دوره دستیاری، از جمله معیارهای انتخاب بودند. این دانش آموزان باید حداقل ۴۰ امتیاز از شاخص‌های برتر را کسب می‌کردند تا به مرحله پایانی جشنواره ملی ایثار راه یابند.

سرعتی با ابراز امیدواری نسبت به ادامه این روند مثبت در استان گیلان، گفت: این موفقیت‌ها نشان‌دهنده استعداد و توانمندی‌های بالای دانش‌آموزان گیلانی است و بیانگر تلاش‌های مستمر معلمان و خانواده‌ها در پرورش نسل آینده‌ساز کشور است. ما امیدواریم که این دستاوردها انگیزه‌ای برای دیگر دانش‌آموزان باشد تا به دنبال تحقق آرزوهای خود باشند و در مسیر علم و دانش پیشرفت کنند.

این جشنواره که به منظور شناسایی و تقدیر از نخبگان علمی و فرهنگی کشور برگزار می‌شود، فرصتی مناسب برای ارتقاء سطح علمی و فرهنگی دانش‌آموزان فراهم می‌آورد و نقش مهمی در شناسایی استعدادها و توانمندی‌های آنان ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/4xo68
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: