علمی، پژوهشی و فناوری

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکز مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح مطرح کرد:

موفقیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار جوان سرباز در کسب گواهی مهارت‌های تخصصی و عمومی

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکز مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح اظهار داشت: تاکنون یک میلیون و ۷۰۰ هزار جوان سرباز در کارگاه‌های مهارت آموزی شرکت کردند که از این تعداد حدود ۹۵۰ هزار نفر گواهی مهارت تخصصی و حدود ۸۲۰ هزار نفر گواهی مهارت‌های عمومی پنجگانه را دریافت کردند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از اصفهان : نشستی با حضور محمدرضا مصلحی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، سردار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکز مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، سرهنگ مجید عسگریان معاون تربیت و آموزش فرمانده انتظامی استان، سرهنگ داود افشار رئیس مرکز راهبردی ونظارت ستادنیروهای مسلح، سرهنگ کمال افشاری مدیر مهارت آموزی کارکنان وظیفه ناجا اصفهان و جمعی از مسئولین  و کارشناسان ادارات ستادی و واحدها در محل دفتر مدیریت این اداره کل صورت پذیرفت.

در این نشست، سردار موسی کمالی؛ جانشین قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر عزم جدی فرماندهان و مسئولان نیروهای مسلح برای استمرار نهضت مهارت آموزی کارکنان وظیفه اظهار کرد: با وجود اینکه مسئولیت ذاتی نیرو های مسلح دفاع و امنیت از کشور است و ساز و کار و تجهیزات این ماموریت مورد توجه وتاکید است اما با توجه به دغدغه و فرامین فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی) برای مهارت آموزی و اشتغال جوانان به خصوص سربازان ، مهارت‌آموزی به عنوان یک ماموریت در نیرو های مسلح ابلاغ شد .

وی خاطرنشان کرد: تصمیم بر این شد که مدرکی خارج از مدارک مورد تایید سازمان های مربوطه در هرحوزه به سربازان داده نشود و از ساختار های موجود کشور در اهدا مدارک استفاده گردد بر همین اساس تفاهم نامه‌های مختلفی با دستگاه‌های مختلف منعقد شد که افتتاح این مرکز آموزش مهارت آموزی سربازان در سپاه حاصل یکی از این همین تفاهم نامه‌ها است.

 سردار کمالی افزود: برای اجرایی‌سازی فرامین فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی) مبنی بر توانمندسازی و مهارت آموزی سربازان وظیفه و همچنین مقابله با معضل بیکاری و کمک به اشتغال جوانان سرباز، نهضت مهارت آموزی در نیروهای مسلح باید هرچه بیشتر تقویت شود.

وی افزود: یکی از مشکلات اساسی و مهم کشور چه از نظر عملی و چه از نظر فرهنگ نداشتن مهارت فرد است. 

وی گفت: سالانه حدود 50 هزار نفر از جوانان ذکور کشور برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور وارد نیروهای مسلح می‌شوند یکی از دغدغه‌های سربازان و خانواده آنان بحث اشتغال بعد از خدمت سربازی است. نیروهای مسلح ظرفیت بسیار خوبی دارند که با همکاری دستگاه‌های ذیربط از جمله سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و جهادکشاورزی در حوزه مهارت آموزی جوانان وارد شوند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکز مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح اظهار داشت: تاکنون یک میلیون و ۷۰۰ هزار جوان سرباز در کارگاه‌های مهارت آموزی شرکت کردند که از این تعداد حدود ۹۵۰ هزار نفر گواهی مهارت تخصصی و حدود ۸۲۰ هزار نفر گواهی مهارت‌های عمومی پنجگانه را دریافت کردند.

جانشین قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان تاکید کرد: ما برای اینکه جوانان از دوره‌های مهارت آموزی استقبال کنند مشوق‌هایی از جمله یک ماه کسر خدمت، تعیین محل خدمت سربازی، اعطای درجه و یک ماه مرخصی تشویقی را در نظر گرفته‌ایم.

گفتنی است در این نشست مشکلات برگزاری آزمون های الکترونیکی در بحث ادواری مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

در ادامه  محمدرضا مصلحی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، در خصوص 19 جامعه هدف مهارتی در حوزه‌های صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر، ارائه آموزش‌های مهارتی به سربازان و خانواده‌های آنان و  عملکرد آموزش‌های مهارتی در استان، مواردی را مطرح نمود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان اظهار داشت: همکاری همه جانبه در توسعه مهارت آموزی در کشور ویژه سربازان وظیفه، نیروهای مسلح و خانواده ایشان ضروری است.

انتهای پیام/

 

https://stnews.ir/short/4LJvX
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: