علمی، پژوهشی و فناوری

فرمانده سپاه الغدیر یزد در گفت‌وگو با علم‌وفناوری مطرح کرد؛

نصب و راه‌اندازی حدود ۱۰۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در یزد

سردار زارع کمالی گفت: نزدیک به ۱۰۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس نصب و راه‌اندازی شد و پنج چاه کشاورزی در استان‌های دارای تولیدات استراتژیک و ارزآور به نیروگاه خورشیدی مجهز شدند.

سردار زارع کمالی، فرمانده سپاه الغدیر یزد در گفت‌وگو با پایگاه خبری علم و فناوری از یزد اظهار کرد: باتوجه‌ به نام‌گذاری سال جدید به‌عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، بسیج با بهره‌گیری از منابع و ظرفیت‌های موجود در حوزه تولید، نقش غیر قابل انکار و کلیدی ایفا می‌کند.

سردار زارع کمالی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌صورت مکرر بر لزوم مشارکت مردم در امر اقتصاد و اهمیت راهکارهای جهش تولید تأکید داشته‌اند که یکی از راهکارهای کلیدی در این زمینه، افزایش بهره‌وری و مولدسازی منابع نقدینگی است.

فرمانده سپاه الغدیر یزد خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۰۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس نصب و راه‌اندازی شد و پنج چاه کشاورزی در استان‌های دارای تولیدات استراتژیک و ارزآور به نیروگاه خورشیدی مجهز شدند.

وی تأکید کرد: این نیروگاه‌ها با اهدافی همچون تنوع‌بخشی به سبد انرژی کشور، کمک به پیک‌زدایی مصرف برق در فصول گرم، بهبود معیشت و کاهش فقر، حفظ محیط‌زیست، کاهش گازهای گلخانه‌ای، افزایش تولید ناخالص ملی، ارتقای امنیت انرژی و تقویت پدافند غیرعامل ایجاد شده‌اند.  

فرمانده سپاه الغدیر یزد این اقدامات بسیج سازندگی را نه‌تنها در کمک به دولت برای مقابله با تحریم‌های اقتصادی مؤثر دانست، بلکه نقش بسزایی در تقویت اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار کشور ایفا کرده است.

نصب و راه‌اندازی حدود ۱۰۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در یزد

سردار زارع کمالی با اشاره به اقدامات بسیج گفت: در این زمینه می‌توان به شناسایی الگوهای برتر تولید، فعال‌سازی و همرسانی ظرفیت‌های موجود، راهبری و هدایت سرمایه‌های خرد و کوچک مردم و سرمایه‌گذاران به سمت بخش‌های مولد تولید اشاره کرد و این عرصه‌ها موجب ایجاد ارزش‌افزوده واقعی در اقتصاد می‌شوند.  

فرمانده سپاه الغدیر یزد تصریح کرد: بسیج سازندگی با اجرای برنامه‌های اقتصادی متنوعی در این مسیر گام برداشته است، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی حمایتی، احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی، ایجاد و راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه اشتغال‌زا و مردم‌یار، ایجاد و راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی تولیدی و توزیعی از جمله اقدامات بسیج سازندگی است.

وی ادامه داد: ایجاد و راه‌اندازی قطب‌های مصوب صنایع تبدیلی و تکمیلی، ایجاد کارگاه‌های اشتغال‌زایی، برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی و مهارت‌افزایی، برگزاری نمایشگاه‌های اقتصاد مقاومتی، ایجاد و راه‌اندازی گروه‌های جهادی اقتصادی، پیگیری برنامه‌های اقتصادی اقشار تخصصی بسیج در حوزه‌های علمی، کشاورزی، صنعتی و اشتغال‌های مولدی از جمله مواردی است که توسط این اقشار محقق می‌شود.  

سردار زارع کمالی گفت: در سال ۱۴۰۳، بسیج سازندگی با پرداخت ۲۶۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه در عرصه‌های تولیدی اقتصاد مقاومتی به ۱۸۰۰ نفر، گام مؤثری در جهت حمایت از واحدهای خرد و کوچک و رونق تولید برداشت.

وی ادامه داد: این تسهیلات با صحت‌سنجی ۹۷ درصدی و در حوزه‌های دام و طیور، کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، صنایع‌دستی، عرصه‌های دانش‌بنیان و صنعت پرداخت شده است.

خبرنگار: ندا دهقانی زاده

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/erwzo
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: